Moda

Tenisice za vjenčanja: Nova kolekcija s čipkom i satenskim vezicama za mladenke i kume

Autor: Žene.ba

Svaka mladenka traga za savršenim parom cipela za dan vjenčanja. Svi znamo da to može biti i najstresniji dio pripreme jer treba uzeti u obzir mnogo faktora, kao što su udobnost ili izgled haljine, ali i računati na to da ćete najveći dio tog dana zapravo provesti - na nogama. Stoga, svečane svadbene tenisice zvuče kao odličan izbor.

Shuz. je već godinama vodeći hrvatski brend u izradi tenisica za vjenčanje, a nova kolekcija privlači pažnju decentnim personaliziranim detaljima, uzorcima čipke, te skladnoj i kreativnoj upotrebi satenskih vezica i mašnica. Svaka mladenka koja traži udobnost i sofisticiranost pronaći će savršeni par za svoj veliki dan, a shuzice sve češće odabiru i djevojčice za prve pričesti, krizme ili maturalne večeri.

Nove vizuale potpisuje fotografkinja Sara Pukanić s kojom brend Shuz surađuje već nekoliko godina, dok su za art direkciju zaslužne dizajnerice i osnivačice brenda Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić. U kampanji možemo vidjeti reinterpretaciju moderne hipi-mladenke te evokaciju atmosfere 60-ih godina.

Uključi se, pokreni se i odbaci pravila, bio je moto hipi-pokreta, kao i vrijednosti slobode i opuštenosti, a upravo su to elementi koje i same dizajnerice poistovjećuju sa shuz. mladenkama i curama koje nose njihov dizajn.

U kolekciji prevladavaju čipkani materijali, vrlo romantičnih cvjetnih uzoraka. Pojavljuju se i velike statementsatenske mašne kao vodeći trend sezone, a tu su i satenske vrpce u pastelnim tonovima, kao i nezaobilazne šljokice za sve ljubiteljice istih. Cijeli izgled tenisice može se "skrojiti" po želji i omogućava se potpuno usklađivanje obuće s ostalim detaljima, temom i dekoracijom vjenčanja.

Ukratko, nova kolekcija Shuz. wedding idealna je kombinacija jednostavnosti i glamura. Tenisice su to koje mogu biti i savršen poklon za djevojačke večeri, za kume, male djeveruše, mame i bake te sve dame koje se ne žele sputavati visokim potpeticama.

Zadovoljna.hr