Trend koji i influenceri vole

Topići na vezanje: Neizostavni ljetni hit u svijetu mode

Autor: Žene.ba
Topići na vezanje: Neizostavni ljetni hit u svijetu mode
Foto: Instagram

Ljeto je vrijeme kada s radošću obnavljamo svoju garderobu novim trendovima koji su prikladni za toplije dane. Jedan od neizostavnih komada svakog ljeta su topići, koji ostaju popularni iz sezone u sezonu. Posebno su u fokusu modeli s vezicama koji su dominirali modnim pistama i ulicama posljednjih tjedana. Ovi topići kombinuju jednostavnost s elegancijom te su izuzetno praktični za ljetne aktivnosti.

Modeli na vezanje su popularni jer pružaju mogućnost prilagodbe i dodatnog stila. Možete ih nositi na različite načine - vezane sprijeda, straga ili bočno, ovisno o ukusu i prilici. Također su vrlo svestrani u smislu kombinovanja s ostalim odjevnim komadima. Uz traperice ili kratke hlače od lana, stvaraju opuštenu, ali stilski sofisticiranu kombinaciju za svakodnevne izlaske. Za večernje prilike, mogu se upariti s elegantnim suknjama ili hlačama visokog struka, što ih čini savršenim izborom za ljetne večeri.

View this post on Instagram

A post shared by Nisa Bayise (@nisabxa)

View this post on Instagram

A post shared by Kezia Rose Cook (@keziacook)

Popularnost topića na vezanje nije promakla ni poznatim trendsetericama i influencerima koji ih često nose na svojim profilima na društvenim mrežama. Mnogi high street brendovi su prepoznali ovaj trend te su u svoje kolekcije uključili raznovrsne varijacije topića s vezicama, nudeći širok spektar boja i uzoraka koji odgovaraju različitim ukusima i preferencijama.

View this post on Instagram

A post shared by Nilay Cafer (@nilaycafer)