Sada na sniženju

Torbica koju je Kate Middleton nosila na Wimbledonu nudi vrhunski stil po povoljnoj cijeni

Autor: Žene.ba
Torbica koju je Kate Middleton nosila na Wimbledonu nudi vrhunski stil po povoljnoj cijeni
Foto: Kate Middleton

Princeza od Walesa, Kate Middleton (42), oduševila je na Wimbledonu, gdje je njeno prisustvo popraćeno ovacijama publike. Na ovom prestižnom teniskom turniru, Kate je nosila ljubičastu haljinu dizajniranu od strane Safiyaa, koju je već nosila prošle godine na humanitarnoj predstavi Royal Variety.

U svom izdanju za ovaj događaj, Kate je odstupila od svojih uobičajnih bezvremenskih bisera i dijamanata, te je odabrala zlatne naušnice i narukvice. Također je nosila svoju torbicu LK Bennett ‘Milly‘ u nude nijansi, koju je prethodno nosila prilikom sastanka s prvom damom SAD-a, Jill Biden, 2021. godine.

Torbica ‘Milly’ iz LK Bennett kolekcije, koja je opisana kao „mala po veličini, ali velika po stilu“, dolazi s ručkom, uklonjivim remenom i zlatnim metalnim detaljima. Dostupna je u dvije boje: rasprodanoj nude nijansi pod nazivom „Trench“ i blijedoplavoj nijansi „Duck Egg“, koja je trenutno snižena na 133,41 eura. Torbica Milly je primjer sofisticiranog i bezvremenskog dizajna brenda LK Bennett, koji je poznat po klasičnim linijama, neutralnim tonovima i suptilnim detaljima, što ih čini pogodnim za različite prilike, od svakodnevnih do formalnih.

Brend LK Bennett je posebno cijenjen zbog svoje britanske elegancije i stila, a njegova popularnost je dodatno porasla zahvaljujući povezanosti s britanskom kraljevskom porodicom, posebno s princezom Kate. Torbica Milly može se pronaći u LK Bennett buticima širom svijeta, na njihovoj službenoj web stranici, kao i u odabranim luksuznim trgovinama i online platformama za dizajnerske proizvode.