Moda

Traperice Emily Ratajkowski otkrivaju više nego što prekrivaju

Autor: Žene.ba
Traperice Emily Ratajkowski otkrivaju više nego što prekrivaju

Neobičnim i odvažnim modelima traperica nije odoljela ni ova slavna ljepotica.

Ako je suditi po posljednjim stajlinzima poznatih i slavnih dama, čini se da je ekstremno uskim modelima traperica koji su uvjerljivo vladali ulicama definitivno odzvonilo. Sada u obzir dolaze retro traperice visokog struka, a veliki povratak doživio je i laskavi model s nogavicama u trapez koje noge vizualno čine vitkijima i dužima.

Ipak, Emily Ratajkowski je pronašla nešto što dosad vjerojatno niste imali priliku često vidjeti.

Naime, manekenka koja je ionako poznata po svojim oskudnim odjevnim kombinacijama, ovog je puta otišla korak dalje i pozirala je u trapericama s neobičnim prorezima na stražnjici.

https://www.instagram.com/p/Bw7sJU1HED2/?utm_source=ig_embed

Hlače visokog struka u svijetloplavoj boji kombinirala je uz retro traper jaknu te običnu majicu, a hashtagom je otkrila kako se ispod svega skriva i donje rublje njezinog brenda. Naime, brend Inamorata u početku je prodavao samo donje rublje i kupaće kostime, a Emily je nedavno odlučila proširiti ponudu i na čipkasto rublje za spavanje i odjeću.

Iako je većina njenih obožavatelja, baš kao i uvijek, bila apsolutno oduševljena ovom zavodljivom i odvažnom kombinacijom koja ne ostavlja previše mjesta mašti, bilo je i onih koji su komentirali da sporne hlače izgledaju iznimno neudobno, ali i neprimjereno.

Index.hr