Voli ih i Jennifer Aniston

Traperice podvrnutih nogavica su opet IN

Autor: Žene.ba
Traperice podvrnutih nogavica su opet IN
Foto: Instagram

Svaka nova sezona na modnoj sceni donosi uzbuđenje s novim trendovima i intrigantnim novitetima. I ove sezone, brendovi su nas oduševili svojim raskošnim kolekcijama koje su istakle mnoštvp trendi komada, ali i vječnih klasika. Kad je riječ o klasicima, mogli bismo reći da su traperice jedan od onih komada koji nikad ne izlaze iz mode, a iz sezone u sezonu mijenjaju se samo stilovi koje nosimo

Ovog proljeća su široke nogavice bile naročito popularne, a najnovije kolekcije poznatih high street brendova ukazuju da će se još jedan model traperica vratiti na modnu scenu ovog ljeta - traperice s podvrnutim nogavicama. Ovaj trend je bio vrlo popularan oko 2010-ih godina, kada su ga obožavale trendseterice i mnoge poznate osobe.

Čini se da se ovaj nešto zaboravljeni stil ponovno vraća u modu, s obzirom da je nedavno slavna glumica Jennifer Aniston viđena u takvom modelu. Ona je kombininovala traperice na vrlo ležeran način, uparivši ih s crnim blejzerom, šalom i gležnjačama.

Trendi traperice s podvrnutim nogavicama mogu se pronaći u aktualnoj ponudi high street trgovina poput Zare i Manga, što sugeriše da bi to mogao biti novi "mikrotrend" za nadolazeće ljeto. Njihova prednost leži u opuštenom kroju, čineći ih vrlo udobnima za nošenje. Idealne su za ljetne dane i lako se prilagođavaju različitim stilovima.