Prestižni događaj

Travnik Fashion Weekend: Moda u srcu Bosne i Hercegovine

Autor: Žene.ba
Travnik Fashion Weekend: Moda u srcu Bosne i Hercegovine
Foto: Travnik Fashon Week / Žene.ba

Travnik Fashion Weekend, zakazan za 10. maj u 20 sati u Centru za kulturu Travnik, već sada privlači ogromnu pažnju javnosti. 

Organizovan od strane Fakulteta za tehničke studije u Travniku, ovaj događaj ima za cilj ne samo da predstavi vrhunsku modu, već i da oživi modnu scenu u srcu Bosne i Hercegovine, kako je naglasio kreativni direktor Amar Migalo.

Pod sloganom "Moda u srcu Bosne i Hercegovine", očekuje se da će se ovom događaju odazvati veliki broj posjetilaca iz cijele zemlje i regiona. Interesovanje za Travnik Fashion Weekend već je veliko, a atmosfera iščekivanja sve je uzbuđenija kako se datum približava.

Na ovom prestižnom događaju, publika će imati priliku da uživa u prezentaciji najnovijih kolekcija vrhunskih modnih dizajnera i brendova. Među zvijezdama večeri su Emina Husedžinović, Adnan Hajrulahović Haad, Dresscode, Bellissima, X.O.S. concept store, Ninela Memić NM design, Optika Vizija - fashion eyewear store, Budi svoja by Sanela Alihodžić, Ladorant by Jurija Milović i SENSES by Mirela Džinić čija imena potpisuju kvalitet i originalnost.

Očekuje se da će Travnik Fashion Weekend biti ne samo modni događaj, već i mjesto okupljanja ljubitelja mode, kreativaca i svih onih koji žele da dožive sjajnu atmosferu uz modne trendove. Ovaj događaj obećava da će unijeti novu energiju u modnu scenu Bosne i Hercegovine, potvrđujući njen značaj i bogatstvo kreativnosti.