Vibrantni i pastelni tonovi

Treba vam inspiracija za manikuru? Ovaj stil će pokupiti sve ovacije ovog proljeća

Autor: Žene.ba
Treba vam inspiracija za manikuru? Ovaj stil će pokupiti sve ovacije ovog proljeća
Foto: Instagram

Dok zima još uvijek traje, a niže temperature nas neugodno podsjećaju na to, naša mašta već luta prema proljeću i svim divotama koje donosi. U beauty svijetu, poput mode, počinju se istraživati vibrantni i pastelni tonovi, a jedna nijansa posebno je tražena u svijetu manikure.

Prema beauty insiderima, čini se da će proljeće donijeti tonove baby plave. Ova nježna i romantična nijansa već neko vrijeme povremeno dolazi i odlazi s trona popularnosti, ali ove sezone primijetili smo je i na modnim pistama. Stella McCartney, Fendi, Versace samo su neka od dizajnerskih imena koja su odabrala baby plavu kako bi upotpunila svoje kreacije, a moramo priznati da s oduševljenjem pozdravljamo ovaj trend i aktivno razmišljamo o tome da upravo baby plavu 'nanesemo' na svoje nokte.

Kao što smo već spomenuli, baby plava je nježna, ali istovremeno izražajna boja koja će vaše nokte i ruke učiniti profinjenima. Važno je napomenuti da ova boja izgleda jednako dobro i na dugim i na kratkim noktima, kao i na različitim oblicima. Međutim, ako ne želite potpuno plave nokte, postoji nekoliko zanimljivih opcija poput francuske manikure s baby plavom ili eksperimentisanja s različitim uzorcima i motivima nail arta.

Osim što je idealna za proljetnu sezonu, baby plava nijansa također simbolizuje smirenost i eleganciju, dodajući osjećaj svježine svakom izgledu. Ona se lako kombinira s različitim bojama i stilovima odjeće, čineći je savršenim izborom za one koji žele osvježiti svoj proljetni garderobni ormar.