Moda

Trend za koji morate znati: Sako će se u novoj sezoni nositi uguran u hlače

Autor: Žene.ba
Trend za koji morate znati: Sako će se u novoj sezoni nositi uguran u hlače

Novi trendovi ne znače nužno i kupovinu novih krpica.

Ponekad se radi samo o novom načinu stiliziranja komada koje već imate u ormaru, a upravo to se ove sezone događa sa sakoom.

U nadolazećoj jeseni slobodno možete nastaviti nositi svoj stari sako koji ste kupili prošle godine, ili možda prije nekoliko godina, a jedina promjena koju trebate napraviti, ako želite biti "in", jest da ga ugurate u hlače.

To vam zvuči blesavo? Dopustite jednoj od pionirki ovog trenda da vas uvjeri u suprotno:

Osim Kendall Jenner, novi način za stiliziranje sakoa odobrila je i dizajnerica Isabel Marant u svojoj kolekciji za jesen 2018. godine, ali i brojne modne influencerice s Instagrama koje će vas svojim stajlinzima sigurno zaintrigirati za ovaj trend.

https://www.instagram.com/p/BdvKENIBfdo/?utm_source=ig_embed

No iako zvuči poprilično jednostavno, da biste u potpunosti savladala ovaj trend, važno je pridržavati se nekoliko modnih pravila.

https://www.instagram.com/p/BfL0QrIh0Np/?utm_source=ig_embed

Za početak, izbjegavajte skinny modele hlača, jer ćete izgledati smiješno. Sako će najbolje izgledati uguran u hlače sa širokim nogavicama koje su svakako najavljene kao hit model za jesen, a poželjno je i da imaju visoki struk.

https://www.instagram.com/p/BksmyoAByao/?utm_source=ig_embed

Također, teško ćete u bilo koje hlače ugurati neki predimenzionirani model ili sako koji načinjen od neke krute tkanine, pa biste i na to trebali pripaziti, ako ne želite ostaviti loš dojam.

https://www.instagram.com/p/BeF7VQxBe0I/?utm_source=ig_embed

Index.hr