Moda

Trendi kompleti koje već sada svi kupuju za nadolazeću jesen

Autor: Žene.ba
Trendi kompleti koje već sada svi kupuju za nadolazeću jesen

Jesen je iza ugla i brojne dame su počele opremati svoje ormare za nadolazeću sezonu.

A kako piše Who What Wear, jedan se trend po prodaji već izdvojio od ostalih i nije teško zaključiti da će dominirati na jesen. Odobrile bi ga i brojne ikone stila, kako fiktivne poput Cher Horowitz i Blair Waldorf, tako i stvarne kao što su Coco Chanel i Jackie Kennedy. A riječ je o kompletićima sa sakoom i suknjom koji su se po ko zna koji put vratili u modu i u kratkom roku postali favoriti modnog svijeta za novu sezonu.

https://www.instagram.com/p/Bh7UoboF1mz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Od traper kompleta do onih životinjskih uzoraka, ovaj trend nudi za svakoga ponešto i izvrsno se prilagođava različitim stilovima i prilikama.

https://www.instagram.com/p/BlQvn4nnpqm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Iako zvuče kao odjeća za ured, modni stručnjaci predviđaju da će se kompleti sakoa i suknje na jesen nositi i na festivalima, u noćnim izlascima i svečanim prilikama, što su već sada demonstrirale i brojne "it" djevojke s Instagrama.

https://www.instagram.com/p/BixEFOdlbAO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Who What Wear piše i da su im njihovi kontakti iz high street brendova dojavili da se radi o najprodavanijem trendu za nadolazeću jesen pa, ako želite i vi dočekati novu sezonu u hit kompletu, savjetujemo vam da požurite po svoj primjerak.

https://www.instagram.com/p/BjtrFp3l94X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Index.hr