stylish odabiri

Tri vrste torbica koje su apsolutni hit ovog proljeća

Autor: Žene.ba
Tri vrste torbica koje su apsolutni hit ovog proljeća
Foto: Instagram

U modnom svijetu, proljeće donosi svježinu i novitete, a među omiljenijim modnim dodacima su torbice koje, ne samo da upotpunjuju outfit, već mogu i sami postati fokus stila. Ovog proljeća, tri vrste torbica ističu se kao apsolutni hitovi, osvježavajući modne kombinacije i dodajući im dozu elegancije i stila

Mini torbice

Mini torbice su jednostavno osvojile srca svojim šarmantnim stilom, pružajući stylish notu svakom outfitu. No, u modi su ipak mini modeli koji kombinuju eleganciju s praktičnošću. Ove torbice su dovoljno prostrane da stane vaš mobitel, kartice i ključevi.

Sjećate li se Jacquemusove ultramikro torbice koja je bila dovoljno velika samo za kovanice? Taj trend je definitivno stvar prošlosti. Današnje mini torbice donose balans između stila i funkcionalnosti.

Torbice u drečavim bojama

Sada kad nam se približava toplije vrijeme, prava je prilika za unijeti svježinu u svoj stil kroz torbe u živiopisnm bojama! Čak i ako preferirate minimalistički izgled s crnim ili bež tonovima odjeće, dodavanje torbice u žarkoj boji poput žute, crvene ili narandžaste može unijeti živost u vaš outfit. A za one koji vole maksimalistički izraz, kombinovanje torbice u boji s već šarenim outfitom stvara ultimativni efekt koji će sigurno privući poglede.

Bucket torbe

Klasične bucket torbice ponovno su postale popularne ovog proljeća, što vjerovatno proizlazi iz rastuće popularnosti "quiet luxury" estetike. Ove torbe su neizostavan dio ovog širokog trenda, često dolaze u neutralnim bojama i bez vidljivih logotipa, što ih čini savršenim primjerom vječne elegancije.