Moda

U Parizu minutom šutnje započela revija zadnje Chanel kolekcije legendarnog Karla Lagerfelda

Autor: Žene.ba
U Parizu minutom šutnje započela revija zadnje Chanel kolekcije legendarnog Karla Lagerfelda

Rijetko kad se moglo vidjeti toliko suza na modnoj pisti kao što je to danas bio slučaj na reviji Chanela u Parizu. Modni svijet se okupio kako bi odao počast modnoj ikoni Karlu Lagerfeldu koji je nedavno preminuo.

https://www.instagram.com/p/Bun9Zu9gKCh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Grand Palais (Velika palača) u Parizu transformirana je u alpsku idilu inspiriranu rodnim mjestom Lagerfelda, Hamburgom. Revija je počela dirljivom minutom tišine koja je bila ispunjena velikim poštovanjem svih nazočnih, prije nego što je jedna od najomiljenijih muza Lagerfelda otvorila reviju – Cara Delevingne.

https://www.instagram.com/p/Bun56QCHZ6a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Nosila je crno-bijeli kaput u klasičnom Chanel uzorku, ukrašen bisernom ogrlicom, i odgovarajućim fedora šeširom. Britanska manekenka je izgledala fantastično dok je hodala na posljednjoj reviji pod kreativnom palicom legendarnog Karla.

– Svaki put kad pokušam pisati o tom čovjeku, dođe mi da zaplačem. Promijenio je moj život, vjerovao je u mene kada mnogi drugi nisu. Delevingne je napisala za Lagerfelda. – On je bio vizionar, genije, ali više od toga … dragi prijatelj. Izvan mode, bio je jedan od najzanimljivijih i brižnijih muškaraca koje sam ikada upoznala … Njegovo naslijeđe će živjeti zauvijek. Nedostaje mi više nego što bih ikad mogla opisati. Voljela bih da sam ti stigla reći koliko si mi značio.” Napisala je Cara u dirljivoj objavi na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/BuFN8G5AQMI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Elle.hr