Idealna za ljeto

Upoznajte Polène "Paï" Torbu od rafije

Autor: Žene.ba
Upoznajte Polène "Paï" Torbu od rafije
Foto: Polene

Polène je brend poznat po svojim elegantnim i kvalitetnim torbama koje su osvojile mnoge ljubitelje mode. No ovog ljeta, njihova najnovija limitirana kolekcija privlači pažnju s posebnim modelom nazvanim "Paï", izrađenim od rafije.

Ovaj model se izdvaja iz uobičajne Polène estetike svojim neobičnim dizajnom. Kombinacija rafije i kože daje torbi jedinstveni izgled, gotovo kao da je rafija 'privezana' kako bi stvorila jedinstvenu teksturu. Iako se možda na prvi pogled ne prepoznaje kao tipičan Polène proizvod, to ne umanjuje njegovu posebnost i atraktivnost.

Kada je riječ o kombinovanju, "Paï" torba je vrlo prilagodljiva i odlično se uklapa u ljetne outfite. Posebno se dobro slaže s ležernim, minimalističkim stilom koji dominiraju neutralnim bojama. Popularni setovi su sjajna dnevna opcija koju ova torba može savršeno upotpuniti, dok su klasične haljine uz tijelo ili slip modeli odličan izbor za večernje varijante.

Cijena torbe iznosi 590 eura i može se kupiti online. Ovo je prilika za ljubitelje mode koji traže nešto posebno i drugačije za svoju ljetnu garderobu. Polène "Paï" torba obećava da će dodati dozu elegancije i originalnosti svakom ljetnom outfitu.