Dajte lični pečat

Uz Nike by You možete napraviti personalizovane patike

Autor: Žene.ba
Uz Nike by You možete napraviti personalizovane patike
Foto: Nike

U današnjem svijetu gdje je lični stil sve važniji, Nike je unaprijedio igru omogućivši da kreirate patike koje su potpuno jedinstvene - Nike By You. 

Ova inovativna opcija personalizacije ne samo da omogućava da odaberete boje i materijale prema svojim željama, već i da stvorite patike koji će se istaknuti u svakoj prilici.

Proces stvaranja Nike patika počinje jednostavno - posjetite platformu Nike By You, eksperimentišite s opcijama i stvorite dizajn koji odražava vaš jedinstven stil. Nakon što završite sa svojim odabirima, samo kliknite "kupi" i uskoro ćete imati u rukama patike koje su dizajnirane baš po vašoj mjeri.

Gornji dio – Možete birati između kože i antilopa. Obje opcije imaju različite boje za odabir, u rasponu od osnovnih poput crne i bijele do živopisnije crvene. Broj boja koje možete birati ovisi o modelu patika, a neki modeli imaju puno više boja od drugih. 

Jezik – Također možete odabrati boju jezika.

Lateralni Swoosh – Nike Swoosh (logo, zaštitni znak) koji je okrenut prema van može biti od kože ili antilopa, ali ovaj izbor materijala također će diktirati materijal unutrašnjeg medijalnog loga. Ne možete dobiti jedan od kože i jedan od antilopa, ali možete miješati i slagati boje.