Moda

Valentino ili Prada: koja haljina preslatkoj Amandi Seyfried bolje stoji?

Autor: Žene.ba
Valentino ili Prada: koja haljina preslatkoj Amandi Seyfried bolje stoji?

Amanda Seyfried izrasla je u pravu modnu trendsetericu kada je riječ o izlascima na crveni tepih ili pojavljivanjima na press događanjima. Nema renomiranog dizajnera koji ju ne želi odjenuti u svoju najnoviju kolekciju ili ponuditi joj haljinu šivanu po mjeri. Zato nas nije iznenadilo kada se na premijerama filma The Art of Racing in the Rain pojavila u dvije prekrasne haljine o kojima možemo sanjati.

U New Yorku je premijerno prikazana dirljiva drama The Art of Racing in the Rain, a Amanda Seyfred koja tumači glavnu žensku ulogu se pojavila u pjenušavoj Prada haljini s kontrastnim printom i iridescentnim detaljima. Šljokičaste sandale i voluminozni stil haljine dopunile su spektakularni izgled.

Neposredno prije premijere filma, Amanda je otišla na snimanje emisije Build Series – ondje je glumica ispričala malo više o radu na dirljivoj drami. Za to pojavljivanje u javnosti, Amanda je odabrala romantičnu Valentino haljinu s cvjetnim printom, koju je upotpunila crnim klasičnim sandalama i sunčanim naočalama.

Koja vam se kombinacija čini boljom? Mi se ne možemo odlučiti.

Elle.hr