Moda

Večer čistog glamura: 10 najljepših haljina s ovogodišnje dodjele Oscara

Autor: Žene.ba
Večer čistog glamura: 10 najljepših haljina s ovogodišnje dodjele Oscara

Sinoć je u Los Angelesu održana 91. po redu dodjela prestižnih filmskih nagrada Oscar.

Mi smo se, kao i uvijek, najviše fokusirali na modu, a slavne dame su i ove godine potvrdile da se radi o najglamuroznijoj večeri u godini. Crveni tepih preplavile su raskošne kreacije, a zanimljivo je da dubokih dekoltea, izazovnih proreza i prozirnih tkanina gotovo nije ni bilo. Dapače, sve haljine vrijedne spomena bile su dugačke i iznenađujuće čedne, a u nastavku smo izdvojili naših 10 favorita večeri:

Charlize Theron

Poznata holivudska plavuša na dodjeli je iznenadila sve svojom novom, smeđom bojom kose koja lijepoj glumici pristaje sjajno.

Osim frizurom, Charlize nas je oduševila i prekrasnom svijetloplavom haljinom s otkrivenim leđima i potpisom modne kuće Dior.

Lady Gaga 

Pjevačica je ukrala show svojom skupocjenom ogrlicom sa žutim dijamantom u vrijednosti od 30 milijuna dolara koju je prije nje nosila Audrey Hepburn, a Gaga je prizvala holivudsku ikonu i svojom crnom Alexander McQueen haljinom koja je moderna varijanta one koju je Audrey nosila u filmu Doručak kod Tiffanyja.

Jennifer Lopez 

Najblještaviju haljinu na dodjeli nosila je J.Lo. Pjevačica se pobrinula da bude primijećena u uskoj metalik srebrnoj haljini Toma Forda koju je iskombinirala i s jednako sjajnom zlatnom clutch torbicom.

Brie Larson

Malo manje blještava od J.Lo bila je glumica Brie Larson koja je za dodjelu obukla srebrnu Celine haljinu s halter ovratnikom i golim leđima.

Tessa Thompson

Glumica Tessa Thompson oduševila nas je u elegantnoj crnoj nabranoj Chanel haljini sa zlatnim detaljima i volanima na bokovima te pri dnu haljine.

Emma Stone 

Glumica Emma Stone zablistala je u Louis Vuitton haljini sa zlatnim nitima i naglašenim ramenima u stilu osamdesetih.

Irina Shayk 

Slavna manekenka koja je na Oscare došla u pratnji supruga, glumca Bradleyja Coopera, plijenila je poglede u crnoj Burberry haljini sa zlatnim detaljima koja je naglasila njenu besprijekornu figuru.

Kacey Musgraves

Zvijezda country glazbe izgledala je kao princeza u prekrasnoj blijedoružičastoj haljini modne kuće Giambattista Valli načinjenoj od slojeva tila i s raskošnim volanima.

Sarah Paulson 

Još jedna prekrasna dama u ružičastom bila je glumica Sarah Paulson koja je za dodjelu odabrala zanimljivu Brandon Maxwell haljinu s izrezima na bokovima te voluminoznim gornjim i donjim dijelom.

Lucy Boynton 

Zvijezda filma Bohemian Rhapsody odisala je elegancijom u svilenoj ljubičastoj Rodarte haljini s crnim baršunastim detaljima i otkrivenim ramenima.

Index.hr