Neočekivana kolaboracija

Victoria Beckham ima novi projekat o kojem svi pričaju

Autor: Žene.ba
Victoria Beckham ima novi projekat o kojem svi pričaju
Foto: Victoria Beckham

Ubrzo će biti predstavljena nova kolekcija rezultat saradnje između Victorije Beckham i popularnog brenda Mango, što s velikim iščekivanjem očekuju mnoge ljubiteljice mode.

Poznati dizajneri koji se udružuju s high street brendovima uvijek su intrigantni modnim zaljubljenicima, a ovaj put imamo priliku vidjeti saradnju između dva vrhunska imena u svijetu mode. Victoria Beckham, priznata dizajnerica koja je izgradila svoj modni imperij nakon uspješne muzičke karijere kao članica Spice Girls, udružila se sa renomiranim španskim brendom Mango, čime je izazvala veliko zanimanje kako domaćih tako i svjetskih obožavatelja mode.

Brend poznat po trendi i visokokvalitetnim kreacijama po pristupačnim cijenama, čije komade često nose članovi španska kraljevska porodica, najavljuje lansiranje svoje nove zvjezdane kolekcije 23. aprila.

Kolekcija Victoria Beckham x Mango dolazi u sklopu proslave 40. godišnjice brenda Mango te je posljednja u nizu suradnji s poznatim imenima iz svijeta mode, uključujući brend Simon Miller te modne influencerice poput Camille Charrière i Pernille Teisbaek.

View this post on Instagram

A post shared by MANGO (@mango)

Iako još nismo dobili cjelokupni uvid u kolekciju, najava sugeriše da ćemo vidjeti komade s preciznim krojem, ali i ženstvene haljine te svestrano pletivo, uz dodatke poput torbi i cipela koji će postati neizostavni komadi sezone.

Prvi uvid u kolekciju nagovješta da će biti prisutne i Victorijine prepoznatljive elegantne haljine s V izrezom i laskavim naborima, koji pristaju svima.