Moda

Victorijine anđelice pokorile crveni tepih na Filmskom festivalu u Veneciji

Autor: Žene.ba
Victorijine anđelice pokorile crveni tepih na Filmskom festivalu u Veneciji

Počeo je 76. Filmski festival u Veneciji.

Kao i svake godine, talijanski grad okupirale su brojne holivudske zvijezde, no prvi dan festivala na premijeri filma "La Verite" svu pažnju ukrale su Victorijine anđelice.

Slavne manekenke koje smo na pisti navikli viđati u oskudnom donjem rublju pokazale su da su mamac za poglede i kada su potpuno odjevene i bilo ih je nemoguće zasjeniti na crvenom tepihu.

Najviše pažnje privukla je Šveđanka Elsa Hosk koja je anđelica od 2015. godine, a nosila je izazovnu crnu haljinu sirena kroja modne kuće Etro koja je otkrila njezine isklesane trbušnjake.

Južnoafrikanka Candice Swanepoel koja je anđelica od 2010. godine mamila je poglede u elegantnoj nude haljini s jednim otkrivenim ramenom i dugačkim šlepom, također s potpisom brenda Etro.

Amerikanka Martha Hunt koja je anđelica od 2015. godine odlučila se za nešto izazovniju haljinu od svojih kolegica s potpuno prozirnim donjim dijelom i crno-sivim perjem na gornjem dijelu, a njezinu kreaciju potpisuje dizajnerica Alberta Ferretti.

Anđelica s najkraćim stažom, kojoj je Victoria's Secret laskavu titulu dodijelio tek ove godine, mađarica Barbara Palvin igrala je na sigurno u elegantnoj crnoj Armani haljini s otkrivenim ramenima i velikim volanima duž proreza na donjem dijelu.

A jedina dama koja je ipak uspjela malo skrenuti pažnju s prekrasnih Victorijinih anđelica je supruga pokojnog Davida Bowieja, slavni supermodel Iman koja je crvenim tepihom prošetala u raskošnom plavom plaštu cvjetnog uzorka s perjem koji potpisuje moda kuća Valentino.

Index.hr