Moda

Zablistajte i uštedite: Ideje za novogodišnje outfite s odjećom koju već imate

Autor: Žene.ba
Zablistajte i uštedite: Ideje za novogodišnje outfite s odjećom koju već imate

Nova godina je iza ugla i vjerujemo da mnoge od vas još uvijek ne znaju što će obući za doček.

Ako planirate kupiti nešto novo, šansu za to imate još kratko, no ako ne želite ili ne možete potrošiti novac na odjeću za doček, to ne znači i da ne možete zablistati.

Sve što vam treba sigurno već imate u svom ormaru, a iznenadit ćete se kako lako možete uklopiti nešto što nosite svaki dan, poput traperica, u savršen party outfit. U velikoj ste prednosti i ako pratite trendove pa ste tijekom godine nabavili neke hit komade s kojima ne možete pogriješiti.

Ne vjerujete? U nastavku vam donosimo nekoliko odličnih i raznolikih prijedloga koji će vas sigurno razuvjeriti:

Odijelo

https://www.instagram.com/p/BfWOQJHnm47/?utm_source=ig_embed

Najveći modni trend godine sigurno je osvojio i mnoge od vas, a svoje "ozbiljno" odijelo najlakše ćete pretvoriti u party outfit ako ispod sakoa ne obučete majicu te svemu još dodate i neki efektan komad nakita i štikle.

Mala crna haljina

https://www.instagram.com/p/BrP0bL0g8Sr/?utm_source=ig_embed

Rijetko koja žena u ormaru nema barem jednu malu crnu haljinu koja s razlogom slovi kao klasik jer je savršen izbor za sve svečane prilike pa tako i za doček Nove godine. A ako se osjećate loše jer ste tu haljinu nosile već nebrojeno puta, samo joj nadodajte neke druge modne dodatke i izgledat će kao nova.

Traperice

https://www.instagram.com/p/BpSga8Lj9MO/?utm_source=ig_embed

Ako se najbolje osjećate u trapericama, onda slobodno u njima dočekajte i 2019. godini. A ako im želite podariti dozu glamura, iskombinirajte ih s nekom posebnijom bluzom ili efektnim cipelama te sva dodatno začinite blještavim nakitom.

Svilena suknja

https://www.instagram.com/p/Bo8i6BtnafP/?utm_source=ig_embed

Svilene suknje bile su hit ljeta, a ostale su popularne i tijekom ostatka godine. Ovakve suknje uvijek jamče dozu glamura, pa ih slobodno možete za doček iskombinirati i s nekim toplim džemperom te čizmama.

Jednobojno

https://www.instagram.com/p/BrCTLzzDBmm/?utm_source=ig_embed

Jednostavan i trendi način da u trenu izgledate sređeno jest da od glave do pete obučete istu boju. Bilo da se radi o crnoj ili o nekoj nježnoj pastelnoj nijansi, ovakve ćete sigurno biti zamijećene.

Dodajte šljokice

https://www.instagram.com/p/Bq78gnKBv8V/?utm_source=ig_embed

Sigurno u ormaru imate barem jedan šljokičasti odjevni komad ili možda neki modni dodatak. Šljokice će u trenu svaku vašu kombinaciju pretvoriti u party outfit.

Ukrasite kosu

https://www.instagram.com/p/BrVShKkH_Ra/?utm_source=ig_embed

Ukosnice, špangice, obruči i drugi dodaci za kosu ponovo su u modi, a na novogodišnjem dočeku se slobodno možete zaigrati i staviti ih nekoliko odjednom. Tako ćete sigurno izgledati i osjećati se posebno.

 Index.hr