Moda

Zašto Giorgio Armani modnu reviju seli u Tokio?

Autor: Žene.ba
Zašto Giorgio Armani modnu reviju seli u Tokio?

Pokazujući svoje divljenje prema japanskoj kulturi, Giorgio Armani 24. maja će se zaputiti za Tokio.

U japanskoj metropoli, dizajner će predstaviti svoju prvu reviju na modnoj pisti za predkolekciju koja će biti uvod u resort kolekciju muške i ženske odjeće i obuće Giorgio Armani za 2020. godinu. Mjesto same revije još uvijek nije objavljeno.

Revija će se održati zajedno s proslavom iste noći, koja se organizira za ponovno otvaranje tornja Armani / Ginza u gradskoj trgovačkoj četvrti Tony.” Drago mi je što se vraćam u Tokio zbog ponovnog otvaranja Ginza tornja nakon njegove obnove: veliki projekt koji naglašava moju povezanost s Japanom, zemljom čijoj sam se estetici i kulturi oduvijek divio”, izjavio je Armani.

Armani je posljednji put posjetio Tokio 2007. godine kao dio svoje putujuće serije „One Night Only“, za proljetne kolekcije Emporio Armani 2008. godine. Prošle godine, revija je trebala biti održana u Šangaju 25. maja, ali je odgođena zbog tehničkih i logističkih razloga. Dizajner je do sad tijekom godina revije predstavio u raznim metropolama kao što su London, Peking, Rim, New York i Pariz.

Elle.hr