Moda

Zašto je Celine Dion plakala u prvom redu revije

Autor: Žene.ba
Zašto je Celine Dion plakala u prvom redu revije

Možda plakanje na modnoj reviji zvuči malo dramatično, no Celine Dion je bila tek jedna od mnogih čije su se oči zasuzile na reviji modne kuće Valentino ove srijede.

Slavna pjevačica poznata je i kao velika ljubiteljica mode koja ne propušta gotovo nijednu Sedmicu mode te često iz prvih redova navija i plješće na modnim revijama, a na reviji modne kuće Giambattista Valli 2017. godine je skakala od uzbuđenja.

https://www.instagram.com/p/BWGTx_sn6Rj/?utm_source=ig_embed

Celine često među prvima nosi komade ravno s modne piste, a vjerujemo da je iz nove kolekcije modne kuće Valentino poželjela odmah odjenuti sve, pa nas ne čudi da je zaplakala na reviji.

https://twitter.com/tundeolaniran/status/1088174695520919553

Fotke i videa na kojima pjevačica maramicom briše suze zbog oduševljenja prekrasnim haute couture haljinama postali su viralni, a Celine nije jedina koja se rasplakala od ljepote.

https://www.instagram.com/p/Bs_Os7fBQCB/?utm_source=ig_embed

Emocije nisu mogli sakriti ni mnogi modni urednici i dizajneri koji su bili na reviji, piše Harper's Bazaar, što je pomalo neuobičajeno za ljude iz modne industrije (sjetite se filma "Vrag nosi Pradu").

https://www.instagram.com/p/Bs_JpUSAHpX/?utm_source=ig_embed

Vjerujemo da je atmosferi pridonijela i činjenica da je reviju zatvorila jedna i jedina Naomi Campbell. A samo jedan pogled na prekrasne i raskošne haljine iz nove kolekcija Valentina dovoljan je da razumijemo čemu tolike suze.

https://www.instagram.com/p/Bs_SDHhgVhT/?utm_source=ig_embed

Index.hr