Moda

Zavirite u najnoviju Off-White™ trgovinu i oduševite se!

Autor: Žene.ba
Zavirite u najnoviju Off-White™ trgovinu i oduševite se!

Super popularni modni brend Off-White™ nedavno je u Singapuru otvorio svoju trgovinu ženske odjeće. No, obzirom da Virgil Abloh nikada ne miruje, ubrzo nakon otvorenja u Singapuru, uslijedilo je novo pa je Off-White™ tako dobio i novu prodajnu lokaciju u Hong Kongu.

Osim što odiše luksuzom, nova Off-White™ trgovina pruža i fenomenalan pogled na luku Victoria čime je Virgil svojim kupcima poželio ponuditi jedno ugodno, ali i nezaboravno iskustvo. Prostranim interijerom dominiraju sofisticirane, zaobljene i meke linije i teksture, zidovi su odjeveni u luksuzni zeleni baršun, baš kao i namještaj, uz dodatak uvijek elegantnog mramora te drvenog poda.

Prostor je upotpunjen LED rasvjetom koja osvjetljava najnovije modne dodatke i odjeću s Off-White™ potpisom, a dovoljno danje svjetlosti pružaju i ogromni prozori s kojih puca pogled na nebodere koji strše iza vješalica.

Neumorni Abloh zbilja svakim svojim potezom nadmašuje one prethodne, a s dolaskom nove sezone veselimo se vidjeti koje je nove suradnje zakuhao i što nam dobroga sprema kako u Off-Whiteu pa tako i u Louis Vuittonu.

Elle.hr