Moda

Želite na ručak s Annom Wintour? Evo koliko ćete za to trebati izdvojiti novca

Autor: Žene.ba
Želite na ručak s Annom Wintour? Evo koliko ćete za to trebati izdvojiti novca

Američki mediji raspisali su se o novoj humanitarnoj akciji u koju je uključena i najpoznatija modna urednica Anna Wintour. Stroga Britanka mnogima se čini nedostižna, ali ovoga odlučila se otvoriti ljudima, pa će s onima dubljeg džepa otići na privatni ručak

Američki portal Page Six piše kako je u tijeku aukcija za humanitarnu akciju, na kojoj je jedna od ponuda ručak s cijenom Annom Wintour. Urednica američkog magazina Vogue pristala je na ovo nesvakidašnje iskustvo, što je mnoge iznenadilo.

Najviša ponuda ići će do vrtoglavih 20,000 dolara za večeru u luksuznom restoranu, a za sada je ponuđeno 8,000 od strane anonimne osobe.

Anna Wintour
Uz večeru će onome tko najbrže ponudi veći iznos, Wintour darovati prestižnu Vogue knjigu, kakvo vrlo često viđamo u dizajnerski opremljenim interijerima, te skupocjenu torbicu iz svoje garderobe.
Ovakva prilika, mnogima koji obožavaju lik i djelo stroge Britanke vjerojatno se čini savršena da je upoznaju. Iako je godinama bila na glasu kao samozatajna, vrlo precizna i u poslu izuzetno striktna, 69-godišnja modna urednica i najutjecajnija žena u modnom biznisu u posljednje je vrijeme počela pokazivati i svoju opuštenu stranu.
Anna Wintour
Nedavno je njezina kći objavila emotivnu fotografiju na kojoj pozira s unukom.

[embed]https://www.instagram.com/p/BxYKlxClvvo/?utm_source=ig_embed[/embed]

tportal.hr