Moda

Zima u jarkim bojama nikad nije izgledala ovako primamljivo

Autor: Žene.ba
Zima u jarkim bojama nikad nije izgledala ovako primamljivo

Odavno smo navikli da s prvim tmurnijim i hladnijim danima, svu odjeću jarkih boja i upečatljive modne dodatke spremimo na dno svog ormara i pustimo ih da “odleže” čekajući proljeće. No, gdje tačno piše da hladna sezona mora biti siva, tmurna i bezlična?

Poznata modna dizajnerica Carolina Herrera za predstojeću sezonu jesen/zima 2019. ima poprilično drugačije planove. Najpoznatija po svojim bajkovitim vjenčanima haljinama, Herrera je za nadolazeću sezonu predvidjela pregršt boja koje će svojom vedrinom podignuti iz mrtvih i najtmurnije i najbezličnije zimske dane koji nam se, nažalost, približavaju.

Jarka žuta, intenzivna ružičasta, strastvena crvena i vesela narančasta samo su neke od boja kojima Herrera planira oživjeti nadolazeću zimu, a u paru s novim odjevnim komadima koji odišu pozitivnom energijom, dolaze i sjajni modni dodaci retro prizvuka poput sunčanih i dioptrijskih naočala okruglih ili cat-eye okvira, viseće statement naušnice i vrlo malene večernje torbice.

U slučaju da ne planirate isprazniti kasicu za neki od komada s Herrera potpisom, ono što svakako možete ove zime učiniti je zadržati ljetnu pozitivu i ne zaviti se u najtmurnije boje koje imate u ormaru.

Elle.hr