Moda

Zimski stil britanskih princeza i kako ga kopirati

Autor: Žene.ba
Zimski stil britanskih princeza i kako ga kopirati

U zadnje vrijeme gotovo da ne možemo otvoriti novine ili dnevne portale, a da nismo zasuti vijestima o kraljevskoj obitelji. Ko koga ne može smisliti, ko se od koga seli, ko je čiji outfit iskopirao na okupljanju, itd. Što su prije bile priče s nedjeljnog ručka, danas su svakodnevni izvještaji iz kraljevske palače.

Britanska plava krv nikad nije bila toliko zanimljiva. Čak i oni koji su uspjeli ne zaraziti se znatiželjom o životima Kate Middleton i Meghan Markle moraju priznati da gdje god se pojave izgledaju fantastično.

Kakve stilske tajne kriju njihove zimske kombinacije i kako i mi možemo sačuvati eleganciju u doba slojevite odjeće otkrivamo u 5 savjeta:

1. Strukirani kaputi

The Royal Family Attend the Christmas Day Church Service

Kaputi s remenom ili pojasom jednostavnog kroja ističu figuru i struk, čak i ako ispod njih nosimo deblji pulover. Savršeni su za zimske dane kad želimo izgledati profesionalno i damski, čak i pod niskim temperaturama.

2. Jednobojne kombinacije

Catherine Duchess of Cambridge visit to the UCL Developmental Neuroscience Lab, London, UK - 21 Nov 2018

Iako adventsko vrijeme zove na dekoracije i ukrašavanje, nema potrebe da od sebe pravimo božićno drvce. Manje je više, a boje koje zimi često vidimo na članicama kraljevske obitelji su bordo, plava i različiti draguljasti tonovi.

3. Klasične crne hlače

Za casual varijante ili za dane koji traže ravne cipele idealne su crne hlače skinny ili bootcut kroja. Tamne hlače zahvalne su za sve vremenske prilike, a i pogodne su za svaku figuru.

4. Visoke potpetice

Uz zimske kapute savršeno pristaju čizme i salonke s višom potpeticom, budući da izdužuju noge i daju dojam vitke figure, pogotovo ako ih nosite s crnim ili tamnijim najlonkama.  Ukoliko se odlučite na život na visokoj peti savjetujemo i pojačan oprez.

5. Minimalan nakit

Prince Harry and Meghan Markle attend the Royal Variety Performance

Citirat ćemo Coco Chanel – “Prije nego što izađete iz kuće, pogledajte se u ogledalo i skinite jedan accessoire. ” U malim detaljima je čar damskog izgleda.

Uz male preinake moguće je izgledati jednako ispolirano zimi kao i ostale dane u godini. Osnova je odabrati boju i ne pretjerivati s detaljima.  Od princeza britanske kraljevske obitelji možemo također naučiti da je osmijeh još uvijek jedan od najljepši modnih dodataka, a i sami ne sumnjamo da vam odlično stoji.

Elle.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu