U fokusu knjiga

Zoë Kravitz i Jeremy Allen White su lica nove Saint Laurent kampanje

Autor: Žene.ba
Zoë Kravitz i Jeremy Allen White su lica nove Saint Laurent kampanje
Foto: Instagram

Sedmica visoke mode u Parizu još jednom nas je podsjetila na samu srž modne industrije i ručnog tkanja, a Saint Laurent, pod kreativnim vodstvom Anthonyja Vaccarella, odlučio je da ovo vrelo ljeto s numerološkom oznakom 24 bude pod njegovim potpisom.

Ova francuska modna kuća, poznata po svom chic i senzualnom stilu, dobila je pojačanje u vidu Belle Hadid. Kampanja za jesen 2024. s poznatom manekenkom kao glavnom zvijezdom bila je i više nego očekivana, posebno nakon njenog pojavljivanja u haljini Saint Laurent na Filmskom festivalu u Kanu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SAINT LAURENT (@ysl)

Saint Laurent djevojke: Najcool modni klan

Saint Laurent djevojke su neizostavan deo ovog modnog klana, a pored Belle Hadid, tu su i Hailey Bieber i dugogodišnje zaštitno lice kuće, Zoë Kravitz. Ove sezone, poznata glumica i Catwoman 21. vijeka, zajedno s Jeremyjem Allenom Whiteom, predstavlja najvreliju kampanju. White je trenutno jedan od najobožavanijih glumaca i najpoželjnijih muškaraca današnjice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SAINT LAURENT (@ysl)

Kampanja kao uvertira za Saint Laurent editions

Kampanja predstavlja uvertiru za novu knjigu iz Saint Laurent Editions. Zoë Kravitz već osam godina predstavlja brend ambasadorku i zaštitno lice mnogih kampanja ove francuske modne kuće. Njen otac, holivudska zvijezda Lenny Kravitz, također je ljubitelj ovog brenda i bio je zaštitno lice nekoliko kampanja. Zoë, kao jedna od prvih Saint Laurent djevojaka, nije iznenađenje kao zvijezda nove kampanje i muza trećeg izdanja Saint Laurent izdavaštva.

Saint Laurent Babylon

Ove godine, na inicijativu Anthonyja Vaccarella, Saint Laurent je otvorio radnju pod nazivom Saint Laurent Babylon u Parizu. Ovo nije običan butik; radnja je fokusirana na prodaju knjiga, kako iz vlastitog izdavaštva tako i drugih. Najnoviji dodatak ovoj kolekciji je knjiga "SL Editions: Zoë by photographed Purienne", koja kroz svoju suštinu prožima ljepotu i senzualnost dugogodišnje muze Anthonija Vaccarella. U knjizi se nalaze i fotografije poznatog glumca Jeremyja Allena Whitea, a čitav sadržaj je fotografisan u Parizu i Los Anđelesu.

Treći primjerak sage Saint Laurent Editions, koji stavlja poznatu glumicu u fokus, dostupan je od 11. jula u Babylon radnji kao i na online shop-u. Ova knjiga prožima ljepotu i senzualnost Zoë Kravitz, a predstavljena je u kontekstu elegantnih i sofisticiranih fotografija koje reflektuju suštinu brenda.