Moda

Žuta torba je omiljeni proljetni modni dodatak Sienne Miller

Autor: Žene.ba

Glumica Sienna Miller na samom početku svoje karijere istaknula se ne samo svojim ulogama na velikom filmskom platnu, već i svojim odličnim modnim stilom kojim je plijenila pažnju kako na crvenom tepihu, tako i na uličnoj modnoj pisti. Prepoznatljivi stil koji spaja boemsku ležernost i britansku eleganciju Siennu Miller istaknuo je kao jednu od modnih ikona modernog doba koja i petnaest godina nakon prve uloge i prvih pojavljivanja crvenih tepiha plijeni pažnju svakom novom kombinacijom. Trenutno, Sienna Miller svoje dane provodi u New Yorku na čijim su je ulicama paparazzi fotografi uhvatili u nekoliko odličnih proljetnih kombinacija. Od ženstvene haljine do ležerne kombinacije traperica i košulja, Sienna Miller istaknula je sve ključne komade za tople proljetne dane.

SIENNA MILLER BIRA EFEKTNE ŽUTE TORBE
Uz odjevne favorite, u kombinacijama omiljene it djevojke istaknule su se i žute tote torbe kao savršeni istovremeno upečatljivi i svestrani, trendi i klasični modni dodatak za proljetnu garderobu.

Uz omiljene klasične torbe elegantnih linija i u neutralnim bojama, proljetne i ljetne kolekcije istaknule su i torbe u jarkim i pastelnim bojama kao neodoljivi trend koji donosi moderni pomak jednostavnim modelima. Za svoju proljetnu garderobu i odlične street style kombinacije glumica Sienna Miller odabrala je upečatljive torbe koje spajaju jednostavni tote model s jarkim nijansama žute. Kao savršeni modni začin za šarmantnu i ženstvenu midi haljinu, ali i odličan dodatak opuštenoj kombinaciji traperica, košulje s suptilnim boho prizvukom koji joj donosi nekoliko nizova tankih ogrlica, Sienna Miller istaknula je svestranost ovog upečatljivog modela.

Journal.hr