Ova četiri horoskopska znaka imaju najviše partnera prije nego se skrase

Za njih je svaka ležerna veza put do one savršene, jer uče na greškama.

Riba

Ribe se lako vežu i često ‘padaju’ na svakoga tko im pridrži vrata ili im da iskreni kompliment. Oni traže ljubav, a nalaze je gdje god pogledaju. Zaljubit će se mnogo puta prije nego što pronađu osobu koja im je suđena, a to znači da će morati pretrpjeti mnogo slomljenog srca i neizvjesnosti. Morat će se podići s poda i pokušati ponovno, no ne gube nadu da će pronaći pravu osobu jer će je jednog dana doista i upoznati. Međutim, prije toga će imati nekoliko propalih veza kako bi pronašli ono što su oduvijek tražili, piše Zadovoljna.rs.

Vaga

Vage uvijek drže svoje srce otvorenim za ljubav, zaljubljivat će se u razne ljude tijekom života jer u svima vide ljepotu. Zanemaruju svoje nedostatke kako bi se usredotočili na vrline svake osobe oko sebe. Iako možda neko vrijeme neće sresti svoju srodnu dušu, njihove će druge veze na kraju ipak biti nešto što će cijeniti.

Shvaćaju da netko ne mora biti stalni dio njihova svijeta da bi bio važan jer su prolazne ljubavi jednako lijepe. Naime, sve te ljubavi jednako su presudne u oblikovanju njihove egzistencije. Vage se toliko žele zaljubiti da se to stalno događa, ali ne mogu si pomoći. Uživaju u društvu gotovo svih koje sretnu, pa uvijek pronađu nešto što im se sviđa kod ljudi oko sebe.

Lav

Lavovi žele veliku, uzbudljivu romansu – i pronaći će je mnogo puta u životu. Žele se osjećati željenima, pa uživaju u vremenu kada su stvari svježe, nove i uzbudljive. Lavovi će otići od pogrešne osobe nakon što se iskre stišaju, ali će ostati uz pravu osobu čak i nakon što prođe faza medenog mjeseca.

Ali zato može proći neko vrijeme da pronađu osobu za koju će se vezati i ostati u vezi godinama. Bit će to osoba zbog koje se osjećaju posebnima, čak i kad veza postane duga.

Blizanci

Blizanci moraju istražiti svoje mogućnosti jer ne znaju odmah kakav tip osobe im najbolje odgovara. Moraju pokušati i ne uspjeti nekoliko puta i izlaziti s ljudima koji su možda potpuno pogrešni za njih, kako bi shvatili kojim osobinama se dive, a koje ne podnose kod partnera.

Naime, potrebno im je iskustvo koje će ih voditi dalje i omogućiti im da znaju koga traže. Iako će im možda trebati neko vrijeme da pronađu nekoga tko im odgovara, to ne znači da su njihove prošle ljubavi bile uzaludne. Pomažu im da poduzmu korake u pravom smjeru. Njihove prošle ljubavi uče ih važnim lekcijama o tome kamo trebaju usmjeriti svoju energiju u budućnosti. Stoga ne mogu pronaći pravu osobu, a da se ne povežu s nekoliko pogrešnih.

Žene.ba