Seven Seas Splendor

Luksuzno putovanje iz snova: 140 dana oko svijeta za 1,7 miliona funti

Autor: Žene.ba
Luksuzno putovanje iz snova: 140 dana oko svijeta za 1,7 miliona funti
Foto: Agencije

Ovo je jedno od najekskluzivnijih putovanja dostupnih na svijetu - 140-dnevno krstarenje oko svijeta koje vas vodi na putovanje nevjerovatnim luksuzom i elegancijom.

Ovo ekskluzivno putovanje, koje košta 1,7 miliona funti, ne samo da nudi nezaboravno iskustvo plovidbe svjetskim morima na brodu Seven Seas Splendor, već uključuje i sedmodnevni boravak u prestižnom penthouse apartmanu hotela The Mark u New Yorku.

Gosti će boraviti u ultra-luksuznom apartmanu od 4.443 četvornih stopa s privatnim balkonom, jacuzzijem i saunom. Uz to, dobit će osobnog komornika i butlera koji će se brinuti o njihovim svakodnevnim potrebama, pružajući najvišu razinu usluge i udobnosti.

Krstarenje će vas odvesti kroz neka od najpoznatijih odredišta svijeta, uključujući Mediteran, Karibe, Aziju i Australiju. Gosti će imati priliku uživati u raznovrsnim aktivnostima kao što su izleti na obalu, kuhanje i plesni tečajevi, stvarajući nezaboravna iskustva tijekom cijelog putovanja.

Kulinarski entuzijasti će uživati u prioritetnim rezervacijama u specijalizovanim restoranima, pristupu privatnoj trpezariji i ekskluzivnoj boci Louisa VIII, visokovrijednog konjaka vrijednog 4000 funti.

Za dodatnu ekskluzivnost, gosti mogu organizovati koktel zabavu za osam osoba ili večeru s višim časnikom broda, što čini ovo putovanje idealnim za proslavu s prijateljima ili porodicom.

S neograničenim pićima i spektakularnim pogledima na okean s privatnih balkona, parovi mogu opušteno uživati u svakom trenutku plovidbe, okruženi luksuzom i bezbrižnošću.

Ovo putovanje nije samo luksuzno iskustvo, već prilika za duboko uranjanje u kulturu i ljepotu svijeta, stvorena za one koji žele doživjeti život u najvećem luksuzu. Za one s mogućnostima, ovo je prilika bez premca da stvorite uspomene koje će trajati cijeli život.