Lov na povoljna putovanja

Ovo su tri aplikacije koje vam pružaju pronalazak najjeftinijih letova

Autor: Žene.ba
Ovo su tri aplikacije koje vam pružaju pronalazak najjeftinijih letova
Foto: Ilustracija

Sigurno ste čuli priče o prijateljima koji su uhvatili sjajne avionske karte za samo 20 eura. Međutim, kada sami pokušate, cijene su često znatno više. "Lov" na povoljne letove nekima je zadovoljstvo koje uključuje svakodnevno pregledavanje i praćenje cijena, ali ako nemate vremena za to, tehnologija može pomoći.

Postoje aplikacije koje same generišu  i filtriraju povoljne letove, a na vama je odabrati gdje želite ići. U nastavku smo izdvojili tri sjajne opcije koje možete isprobati.

Hopper

Hopper je jedna od najpopularnijih aplikacija za praćenje povoljnih letova. Prati cijene i obavještava korisnike kada padnu na očekivanu najnižu razinu. Također nudi pregled cijena putem kalendara kako biste lako mogli vidjeti najisplativije datume. Osim letova, aplikacija nudi i rezervaciju smještaja, automobila te popuste za kupovine preko nje. Hopper je besplatan i dostupan za Apple i Android uređaje.

Skyscanner

Skyscanner je poznata online tražilica letova koja ima mobilnu aplikaciju besplatnu za Apple i Android uređaje. Jednostavno je koristiti: unesite željenu destinaciju i period (preporučuje se unijeti cijeli mjesec), a aplikacija će prikazati kalendar s cijenama. Kada pronađete željeni let, preusmjerit će vas na aplikaciju treće strane za rezervaciju. Putnici mogu koristiti grafikone za uporedbu stotine letova za međunarodne i domaće destinacije. Osim letova, korisnici mogu pretraživati i hotele te najam automobila.

Kiwi

Ova aplikacija pruža pregled najboljih cijena za zadane datume i lokaciju te je kompatibilna s Apple i Android uređajima. Pruža pretraživanje svih ponuda s određenog aerodroma, što je korisno za putnike koji su otvoreni za odmor, ali nemaju precizno odredište na umu. Korisnici mogu primati obavijesti o cijenama, pristupiti mobilnim kartama za ukrcavanje i pregledavati karte aerodroma unutar aplikacije. Kiwi također nudi putne savjete za uštedu novca i alat Nomad za putnike koji žele posjetiti više gradova.