idealne za veliki dan

10 najljepših frizura za jesenje vjenčanje

Autor: Žene.ba
10 najljepših frizura za jesenje vjenčanje
FOTO: Instagram

Ako se u skorije vrijeme spremate reći sudbonosno “DA”, vjerojatno ste potrošili mnogo vremena i energije odabirući savršenu vjenčanicu za vaš veliki dan.

No, iako vaša haljina svakako igra ključnu ulogu u predstavljanju vašeg osobnog vjenčanog stila, frizura koju odaberete jednako je važna jer ima veliku moć podizanja vašeg izgleda na višu razinu.

View this post on Instagram

A post shared by Vesna Sposa (@vesnasposa)

Od šik punđi i visokih repova do voluminoznih valova, toliko je različitih frizura koje možete uzeti u obzir za vaš veliki dan.

Ako ste mlada na glamuroznom vjenčanju, meke i romantične kovrče koje se prelijevaju preko ramena, najbolje bi mogle pristajati takvoj svečanoj prigodi, piše elegant.hr

Što se tiče boemske zabave na plaži, lagani valovi zavezani u polu-podignutu kosu će nedvojbeno najbolje nadopuniti vašu estetiku.

Također nikada ne možete pogriješiti s klasičnom, elegantnom punđom koja lijepo pristaje uz bilo koju siluetu vjenčanice i uz bilo koji vjenčani stil.

Kako biste dodatno uljepšali svoj veliki dan, vaš look možete upotpuniti dinamičnim dodacima poput trake za kosu s biserima, raznim mašnama ili krunom od svježeg cvijeća.

Ako ste u potrazi za inspiracijom, donosimo vam 15 vjenčanih frizura među kojima ćete zasigurno pronaći vašeg favorita!

Nadamo se da smo vam uspjeli olakšati ovaj težak zadatak i želimo vam da maksimalno uživate u vašem velikom danu!