I to zaslužuje posebnu pažnju

7 najboljih svadbenih pidžama, haljina i ogrtača za veliki dan

Autor: Žene.ba
7 najboljih svadbenih pidžama, haljina i ogrtača za veliki dan
Foto: Ilustracija

Nakon što pronađete svoju vjenčanicu iz snova, savršene cipele koje idu uz nju i haljinu za after party u koju ćete se presvući nakon ceremonije, najbolja vjenčana pidžama trebala bi biti sljedeća na vašem popisu za kupovinu. Da, čak i odjeća koju nosite dok se spremate ili odjeća za spavanje koju pakujete za medeni mjesec zaslužuje posebnu pažnju.

Za one  koje su iskusile brak ili bile kume, znamo da se proces pripreme može produžiti do pet ili šest sati. Osim toga, neki od najdražih trenutaka obično se dogode dok se opuštate sa svojim svatovima i obitelji prije nego što kažete "Da". Dakle, zašto ne odabrati odjeću koja odgovara prilici?

Bilo da kupujete samo za sebe ili uključujete svoju kumu, djeveruše i majku u lijepu pidžama zabavu, šarmantni setovi, lijepe spavaćice ili luksuzni ogrtači učinit će vaš veliki dan beskrajno posebnijim, da ne spominjemo fotogeničnijim. 

Lijepe pidžame

Pobrinite se da se vaša svadbena pidžama ističe od svih ostalih u vašoj kolekciji traženjem posebnih detalja. Obrub od čipke daje kompletu kratkih rukava krajnje romantičan dojam, dok obrub od perja nudi fantastičan dodir dugih rukava i hlača.

Lagane spavačice

Na tržištu možete pronaći brojne luksuzne bijele spavaćice, no s praktičnog stajališta, jednostavniji dizajn često je najbolji izbor za veliki dan. Ali, to ne znači potpuno odricanje od luksuza. Delikatna svilena haljina sa čipkom, izrezana na koso, pruža besprijekorno pokrivanje tijela.

Romantični ogrtači

Bilo da obučete ogrtač preko pidžame ili ga prebacite preko donjeg veša nekoliko trenutaka prije nego što uđete u svoju vjenčanicu, ovo je ultimativni komad za spremanje. Klasične siluete s elegantnim detaljima zauvijek će izgledati šik na fotografijama vašeg vjenčanja, poput šifona obrubljenog čipkom, lana s cvjetnim otiskom ili izvezenog svilenog šarmeza.