Kakvo iznenađenje

Armand Duplantis zaprosio djevojku tokom snimanja za Vogue Scandinavia

Autor: Žene.ba
Armand Duplantis zaprosio djevojku tokom snimanja za Vogue Scandinavia
Armand i Desire

Švedski olimpijski šampion i rekorder u skoku s motkom, Armand Duplantis, zaprosio je svoju djevojku, švedsku manekenku Desire Inglander, na iznenađujući način tokom snimanja za Vogue Scandinavia. 

Ono što je bilo posebno zanimljivo jest da je Desire u početku vjerovala da je sve dio planiranog fotografisanja.

Na društvenim mrežama Voguea pojavio se video koji prikazuje trenutak kada Duplantis klekne pred manekenku. Kasnije je priznao da nikada nije bio nervozniji, čak ni tokom finala Olimpijskih igara. Prosidba je bila pažljivo isplanirana uz pomoć tima iz Vogue Scandinavia, koji su pomogli da ovaj trenutak bude savršeno uhvaćen.

Snimanje je održano u Hamptonsu, a Desire je nosila elegantnu bijelu čipkanu haljinu, dok je Duplantis bio odjeven u tamno odijelo s bijelom košuljom. Iako je ona mislila da je njegovo klečanje samo dio snimanja, sve se promijenilo kada je on izvadio kutiju s prstenom. Par je kasnije kroz smijeh primijetio da su svojim odjevnim kombinacijama podsjećali na mladenku i mladoženju.

Osim same prosidbe, Duplantis je priredio još jedno iznenađenje – pozvao je njihove porodice i bliske prijatelje da se pridruže proslavi odmah nakon završetka snimanja. U razgovoru za Vogue Scandinavia, otkrio je kako je od trenutka kada su se upoznali 2020. godine znao da je Desire ona s kojom želi provesti život, te je nakon završetka Olimpijskih igara osjetio da je pravi trenutak za prosidbu.

Ova romantična priča brzo je postala hit na društvenim mrežama, a mnogi su podijelili oduševljenje i čestitke paru na njihovoj novoj životnoj avanturi.