Italija

Bajka na otoku: Udala se Dilette Leotta

Autor: Žene.ba
Bajka na otoku: Udala se Dilette Leotta
Foto: Instagram

Talijanska sportska novinarka Diletta Leotta udala se za njemačkog golmana Lorisa Kariusa, s kojim je dobila prvo dijete, djevojčicu Ariu.

Poznata talijanska TV sportska novinarka izrekla je sudbonosno da u bajkovitom ambijentu, na talijanskom otoku Lipari, pored Sicilije.

Zgodna plavokosa Talijanka i Loris Karius, njemački golmani Newcastle Uniteda nakon ceremonije vjenčanje s porodicom i prijateljima zabavljali su se na prijemu koji je uslijedio na otoku Vulcanu, lokaciji s pogledom na more.

Na vjenčanju je zapjevala i slavna Elodie, Dilettina bliska prijateljica i djeveruša. 

Na vjenčanju se našlo više od 160 zvanica, od kojih su mnogi dan ranije kako bi učestvovali u predsvadbenoj bijeloj zabavi i proslavili Kariusov rođendan, koji danas, na dan vjenčanja, puni 31. godinu. 

Među poznatim licima iz svijeta zabave koji su stigli na vjenčanje su Chiara Ferragni, Elisabetta Canalis, Michelle Hunziker, Aurora Ramazzotti...

Diletta Leotta je prije nekoliko mjeseci najavila vjenčanje s Lorisom Kariusom, podijelivši fotografiju sa zaručničkim prstenom uz koju je napisala: 'Rekla sam da'. Prosidba se dogodila prošlog ljeta, prije rođenja njihovog prvog djeteta, Arije, no par je do tada odlučio vijest o tome čuvati u tajnosti.