Sestra poznatog MMA borca

Bajkovito vjenčanje Erin McGregor: Luksuz i emocije u historijskoj palači Cashel

Autor: Žene.ba
Bajkovito vjenčanje Erin McGregor: Luksuz i emocije u historijskoj palači Cashel
Foto: X

Nakon 18 mjeseci priprema, vjenčanje Erin McGregor, starije sestre MMA borca Conora McGregora, održano je u historijskoj palači Cashel u Irskoj.

Ova luksuzna lokacija, koja je izvorno služila kao nadbiskupska palača i kasnije preuređena u hotel s pet zvjezdica, poslužila je kao savršena kulisa za ovaj nevjerovatno raskošan događaj.

Conor McGregor, poznat po svom bogatstvu i uspjehu, nije štedio sredstva kako bi svojoj sestri i njenom izabraniku Terryju Kavanaghu osigurao nezaboravan doživljaj. Cijeli hotel, uključujući 42 sobe i vrt, bio je rezervisan ekskluzivno za goste vjenčanja, a privatnost je bila potpuno zajamčena.

Vjenčanica mlade, izrađena u Australiji, koštala je više od 100 hiljada eura, dok je ukupni trošak vjenčanja prema procjenama britanskih medija premašio 1,5 miliona eura. Zvanice su uživale u luksuznom smještaju, s cijenama soba koje se kreću od 500 do 1200 eura, a sam Conor McGregor stigao je u Irsku privatnim helikopterom iz Mediterana.

Prema vlastitom priznanju u mladosti je imala velikih problema s ovisnošću, jer se kretala u lošem društvu, a bratov sportski način života i razmišljanja bio joj je jedan od poticaja da se vrati na pravi put.  Erin i Terry upoznali su se u Las Vegasu, a Terry sada radi kao menadžer u klubu The Black Forge Inn, koji je u vlasništvu njenog brata Conora McGregora.