Za odvažne mlade

Daphne Groeneveld u novoj buntovnoj bridal kolekciji For Love & Lemons

Autor: Žene.ba
Daphne Groeneveld u novoj buntovnoj bridal kolekciji For Love & Lemons
Foto: Instagram

Poznata holandska manekenka Daphne Groeneveld, koja je u svijetu mode prisutna već skoro 15 godina, ponovo se našla u centru pažnje s najnovijom kampanjom američkog brenda For Love & Lemons. Groeneveld je započela svoju karijeru 2010. godine, a od tada je krasila brojne naslovnice prestižnih modnih časopisa, potvrđujući svoj status jednog od najprepoznatljivijih supermodela.

For Love & Lemons, osnovan 2011. godine, poznat je po svojim kolekcijama donjeg rublja, lepršavim haljinama i, posljednjih godina, popularnim bridal kolekcijama. Nakon što je u svojoj Valentine’s kolekciji angažovao Barbaru Palvin, brend je sada predstavio svoju najnoviju bridal kolekciju u kojoj glavnu ulogu igra Daphne Groeneveld.

Nova vizija vjenčanja

Kolekcija For Love & Lemons za mlade nudi osvježenje u odnosu na tradicionalne pristupe vjenčanjima. Umjesto klasične elegancije, kampanja ističe buntovan i neobičan stil mlade, s jasnim uticajem francuskog šika i inspiracijom iz stila Brigitte Bardot. Ambijent kampanje evocira šarm juga Francuske, dok Daphne Groeneveld svojom pojavom podsjeća na legendarni francuski seks-simbol.

Stilizacija u ovoj kampanji je ključna – haljine su kombinovane s jednostavnim crnim baletankama, dok su dodaci poput crne mašne u kosi i velikog rajfa u boji šampanjca upotpunili izgled. Sve to doprinosi dojmljivom kontrastu između klasične i modernističke estetike mlade, stvarajući jedinstven vizualni identitet.

Daphne Groeneveld: Supermodel u punom sjaju

Daphne Groeneveld je na početku svoje karijere krasila naslovnicu Vogue Paris uz dizajnera Toma Forda, što je bio samo početak njenog uspješnog puta u modnoj industriji. Njezina karijera je ušla u novu fazu, a ona i dalje ostaje na vrhu modne scene, nastavljajući primati prestižne kampanje i raditi s najpoznatijim brendovima.