She said yes

Emma Robrerts objavila zaruke sa dugogodišnjim partnerom

Autor: Žene.ba
Emma Robrerts objavila zaruke sa dugogodišnjim partnerom
Foto: Instagram

Emma Roberts, holivudska glumica poznata po ulogama u serijama poput Scream Queens i American Horror Story, nedavno je saopštila uzbudljive vesti o svom ljubavnom životu.

U svom karakterističnom stilu, Emma je vjeridbu sa dugogodišnjim partnerom Codyjem Johnom objavila na Instagramu uz šarmantan komentar: "Stavljam ovo ovdje prije nego što moja mama kaže svima." Iako je Emma poznata po tome što vodi privatni život i često drži svoje lične trenutke van očiju javnosti, najnovija vijest o njihovoj vjeridbi nije mogla proći nezapaženo.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Kratki pregled veze Emme Roberts i Codyja Johna

Iako Emma Roberts često izbjegava medijsku pažnju, povremeno dijeli dijelove svog privatnog života na Instagramu. Cody John, s druge strane, koristi svoj Instagram kako bi uveličao ljepotu svoje vjerenice i obavijestio svijet o svom ljubavnom životu. Njihova romansa je prvi put postala poznata široj javnosti kada je Cody na svom profilu podijelio crno-bijelu fotografiju para koji se ljubi.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Emma Roberts je ranije bila u vezi s glumcem Garrettom Hedlundom, sa kojim ima trogodišnjeg sina Rhodesa. Iako su se Emma i Garrett razdvojili, očigledno su uspjeli da izgrade harmoniju u roditeljstvu, a Emma se sada čini sretnijom nego ikad.

Ko je Cody John?

Cody John, kao i Emma, pripada svijetu zabave. Iako je njegova karijera još uvijek u usponu, već je stekao prepoznatljivost zahvaljujući ulogama u serijama Wu-Tang: An American Saga, The Rookie i In the Dark. Takođe, Cody trenutno radi na nekoliko novih projekata, koji bi mogli dodatno učvrstiti njegovu poziciju u industriji.

Njihova veza je službeno objavljena u augustu 2022. godine putem Codyjeve objave na Instagramu. Kasnije te godine, Emma je podelila sliku iz novogodišnjeg slavlja na kojoj su oboje držali ruke, uz dirljivi natpis: "#2022 I loved you ❤️ happy new year hotties!