Neobična ideja

Filipinka na svom vjenčanju nosila psa umjesto bidermajera

Autor: Žene.ba
Filipinka na svom vjenčanju nosila psa umjesto bidermajera
Photo: X

Joelle Yuvienco, Filipinka koja se udala, znala je da ne želi nositi buket na svom vjenčanju. Međutim, kad je primijetila koliko ju je njezin pas Sago slatko gledao dok se fotografisala ujutro na dan svadbe, u posljednjem trenutku je odlučila umjesto buketa cvijeća do oltara ponijeti svog psa. 

Rekla je da su gosti bili iznenađeni i pomalo zbunjeni tom gestom, ne znajući bi li se trebali ganuti ili smijati. Ova neobična odluka privukla je pažnju medija i čak je i mladoženja Lenard bio šokiran! 

Yuvienco i Santos vjenčali su se u Mahogany Place Tagaytay na Filipinima. Par se upoznao preko online aplikacije za upoznavanje Bumble, pa su svoj veliki dan odlučili obilježiti temom „bumbara“ („bumble bee“ je na engleskom „bumbar“), te je pas Sago za svoj veliki trenutak imala pugastu žuto-crnu haljinicu u stilu bumbara.

Umjesto cvijeća (svatovi također nisu nosili bukete ili druge cvjetne ukrase), Yuvienco je imala cvijeće i na noktima i na veu. Psiću Sago bilo je „udobno“ kad je bila u centru pažnje, a Yuvienco kaže da je „tako sretna"  odlukom donesenom u posljednji trenutak.

„Sretna sam koliko ljudi je podijelilo toliku ljubav prema Sago“, rekla je. „Ona je moj savršeni pas i to što je ovako predstavljena svijetu nešto je posebno. Također je bilo divno vidjeti kako i druge nevjeste slijede moj primjer sa svojim četveronožnim prijateljima!“

„Bila je sa mnom kroz sve uspone i padove mog života nakon koledža, putovala sa mnom na razna mjesta, pridružila mi se dok sam skakala kroz različite karijere, bila sa mnom kad mi je srce bilo slomljeno, ali i u mojim životnim pobjedama“, objasnila je Yuvienco za Sago, kojoj je gotovo 10 godina. „Bilo je jednostavno prikladno hodati s njom do oltara.“