Daily inspo

Glazed donut manikura je pravi izbor za mladenke

Autor: Žene.ba
Glazed donut manikura je pravi izbor za mladenke
Foto: Instagram

Svaka godina donosi novitete u svijetu manikura, a istraživanje novih trendova je uvijek uzbudljivo. Kako biste održavali svoje nokte u lijepom izdanju, ali i bili u skladu s trendovima, važno je biti informisan, posebno kada su u pitanju aktualni trendovi u svijetu manikure. Za mnoge od nas, odabir nove boje ili oblika noktiju može biti pravi izazov. Srećom, postoji mnogo mogućnosti za inspiraciju kroz najnovije stilove noktiju koji su trenutno popularni.

Trendovi u svijetu manikure dolaze i prolaze, ali 2022. godina izdvojila se kao ključna za noktiju. Stilovi koji su prošle godine stvarno napravili senzaciju su oni koje je popularizirala Hailey Bieber. Njezine chrome nokte i glazed donut manikura, koje je debitiovala na Met Gali, osvojile su srca žena širom svijeta. Postala je inspiracija mnogima, uključujući i brojne mladenke.

Svojim elegantnim izgledom, chrome i glazed donut manikure zamijenile su klasične francuske manikure te mliječne i nude nijanse koje su do tada bile standardne za posebne prigode. Iako odabir manikure možda nije najvažniji aspekt pri planiranju vjenčanja, predstavlja neizbježan dio cjelokupnog bridal looka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Zola Ganzorigt, slavna umjetnica za nokte, osmislila je dizajn koji zrači luksuzom. Njen dizajn ima bogatu mliječno-bijelu bazu s blistavim sedefastim završetkom, što ga čini savršenim izborom za vjenčanja. Bez obzira jeste li mladenka ili gost koji traži trendovsku ideju za vjenčanu manikuru koja će zasjati na Instagramu, ova viralna senzacija definitivno zaslužuje isprobavanje, ako već niste.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Samantha cox (@thedailynailofficial)