Intimna ceremonija

Glumica Talulah Riley i glumac Thomas Brodie-Sangster stali na ludi kamen

Autor: Žene.ba
Glumica Talulah Riley i glumac Thomas Brodie-Sangster stali na ludi kamen
Foto: Chris Eades

Talulah Riley, poznata britanska glumica i bivša supruga Elona Muska, nedavno se u tajnosti udala za glumca Thomasa Brodieja-Sangstera, koji je najpoznatiji po ulozi u filmu "Zapravo ljubav".

Iako je tada imao samo 13 godina, danas je Thomas, u svojim tridesetim, odrastao muškarac i sada i suprug. Par je izrekao sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo njihova porodica i najbliži prijatelji, prema izvješću britanskog The Suna.

Talulah i Thomas upoznali su se 2021. na snimanju i od tada su započeli ljubavnu vezu koja je rezultirala ovom skrivenom ceremonijom vjenčanja. Unatoč skepticizmu mnogih, njihova ljubav je očito trajna i snažna.

Iako je ovo prvi brak za Thomasa, Talulah je već dva puta bila u braku s Elonom Muskom. Prvi put su se vjenčali 2010. godine, ali su se razveli samo dvije godine kasnije. Ponovo su se vjenčali 2013., ali ni taj brak nije uspio trajati, što je dovelo do njihovog konačnog razvoda tri godine kasnije.

Elon Musk je nakon drugog razvoda izjavio: "Razdvojili smo se na nekoliko mjeseci kako bismo vidjeli može li razdvojenost ponovno probuditi naša srca, ali nažalost nije uspjelo."

Nova sreća i početak za Talulah i Thomasa svakako su razlog za slavlje i želju za dug i sretan bračni život.