Le mariage

Jacquemus oduševio novom bridal kolekcijom

Autor: Žene.ba
Jacquemus oduševio novom bridal kolekcijom
Foto: Jacquemus

Nova bridal kolekcija poznatog modnog dizajnera Jacquemusa nosi naziv "LE MARIAGE". Osim po kreiranju zanimljivih i praktičnih komada odjeće, Jacquemus je poznat i po vještom korištenju marketinških trikova, uz pomoć svog talentovanog tima. Kao dio marketinške strategije za najavu ove kolekcije, objavljen je promotivni video koji šalje počast kultnoj komediji "Muriel’s Wedding" iz 1994. godine.

Nova kolekcija može se opisati kao spoj mediteranskog stila s hrabrim transparentnim elementima, što rezultira edgy komadima koji izlaze iz uobičajne bridal estetike. Kolekcija nosi prepoznatljivi potpis Jacquemusa, vidljiv kroz karakteristične modele torbi i cipela te prepoznatljive siluete. Osim ženskih komada, kolekcija nudi i opcije za muškarce.

View this post on Instagram

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

"LE MARIAGE" je podijeljen u dva dijela - dio za mladence i dio za zvanice. Paleta boja je minimalistička, s bijelom, crnom i crvenom bojom kao glavnim izborima. Stilski, kolekcija varira od elegantnih komada do opuštenijih, uključujući predivnu dugu vjenčanicu s pažljivo postavljenim detaljima i fluidnu mini košulja-haljinu u živahnoj crvenoj boji.

Uz intrigantne stilske kontraste obogaćene hrabrom crvenom bojom, vjenčanje s pečatom Jacquemusa zamislio je kao modno osviješteni party na kojem svako može izraziti svoj stil i kombinovati odjeću u kojoj se osjeća najbolje.