Pronađite inspiraciju

Ljetna sezona vjenčanja je tu, a mi smo izdvojili najpopularnije ideje za vaš poseban dan

Autor: Žene.ba
Ljetna sezona vjenčanja je tu, a mi smo izdvojili  najpopularnije ideje za vaš poseban dan
Foto: Ilustracija

Ulazimo u ljetnu sezonu vjenčanja 2024. s najnovijim trendovima koji obećavaju da će obilježiti svaki poseban dan. Ove godine, svečanosti vjenčanja bit će ispunjene svježim idejama i dizajnom koji će oduševiti sve zvanice. Otkrijte neke od ključnih trendova koji će definisati ovu sezonu i pronađite inspiraciju.

Paleta boja 'Summer sunrise'

U centru pažnje su svježi tonovi roze, žute i narandžaste koji podsjećaju na rane izlaske sunca. Ova živahna paleta savršeno se kombinuje s drugim bojama za svaku temu vjenčanja.

'Tomato girl' dekoracija stolova

Ovo ljeto, stolovi za vjenčanja oživljavaju se svježim voćem i povrćem poput bijelog luka, paradajza, trešanja i limuna. Ovaj trend donosi opuštenu i živopisnu vibraciju svakom događaju.

Maksimalizam ponovo vlada

Nakon godina suptilnog luksuza, vraća se uzorak na uzorak! Veliki stolovi sa jarkim šarenim stolnjacima, salvetama u živopisnim tonovima i ručno oslikanim porculanskim detaljima obećavaju pravu zabavu za pamćenje. 

Buketi s kalamima

Kale dominiraju u  vjenčanim buketima i bidermajerima za 2024. godinu. Bijele kale, samostalno ili u kombinaciji s drugim cvijećem, stvaraju sofisticirane bukete.