Žustra rasprava na internetu

Mladenka postavila pravila za dress code gostiju na vjenčanju i izazvala brojne komentare

Autor: Žene.ba
Mladenka postavila pravila za dress code gostiju na vjenčanju i izazvala brojne komentare
Foto: Ilustracija

Potraga za pravom odjećom za vjenčanje može biti izazovna, ali Abigail Harden je odlučila olakšati život svojim gostima. Sastavila je popis odjevnih kombinacija koje su prihvatljive i one koje nisu za njeno vjenčanje. Ova odluka izazvala je žustru raspravu među gostima nakon što je podijelila detaljan popis odobrenih i neprihvatljivih stvari za taj poseban dan.

Mlada iz Georgije u SAD-u podijelila je svoje stavove o raznim haljinama na TikToku, ali je video brzo izazvao podijeljene reakcije. Abigail je odobrila nekoliko haljina za svoje goste, uključujući zadivljujuću žutu midi haljinu s vezicama i svijetlo ružičastu haljinu s dubokim dekolteom. Međutim, neke haljine nisu prošle njezinu procjenu, uključujući onu s cvjetnim uzorkom na bijeloj podlozi.

@abigailharden4 Can you wear this to MY wedding pt. 4 #weddinguestdress #dress #greenscreen #fyp ♬ Real Love Baby - Father John Misty

"Podloga je bijela, stoga ne. Znam da sam dramatična", rekla je u videu. No, nije samo boja odjeće na koju je Abigail obratila pažnju - neki dizajni nisu bili po njezinu ukusu. Haljina koja ističe figuru s otvorenim bokovima i razdjelkom do bedra nije prošla njezin kriterij, jer je izrez "malo previše".

Ostale prihvatljive opcije uključivale su lepršavu maksi haljinu u jarkoj fuksija boji s modernim ovratnikom, kao i midi haljinu s cvjetnim uzorkom inspiriranom 70-ima u nijansama blijedo narančaste i žute. "Cvjetni, ružičasti, narančasti, zeleni - samo nemojte nositi bijele ili tamne boje, ili previše duboke izreze", dodala je.