Wedding inspo

Neobična kombinacija koja obećava: Trendi ideja za proljetno vjenčanje

Autor: Žene.ba
Neobična kombinacija koja obećava: Trendi ideja za proljetno vjenčanje
Foto: Instagram

U današnjem svijetu vjenčanja, sve veći broj parova bira minimalistički pristup koji naglašava jednostavnost, eleganciju i intimnost. Ovaj pristup ne samo da je praktičan u savremenim uslovima, već također donosi osećaj bliskosti i povezanosti sa najbližima. Popularnost minimalističkih venčanja nije iznenađujuća - omogućava vam da se poigrate sa detaljima dekoracije i stvorite bajkovitu atmosferu koja odražava vaše snove o venčanju, posebno ako planirate ceremoniju u proljetnim ili ljetnjim mjesecima.

Naišli smo na jedno prekrasno lisabonsko vjenčanje na Instagramu, koje je oduševilo svojom minimalističkom elegancijom.

Dominacija limuna na dekoraciji stola bila je iznenađujuće osvježavajuća, ali su najviše pažnje privukli neočekivani spoj narcisa, limuna i tankih svijeća kao centralni dekorativni element. Ova kombinacija nije samo bila pogodak već i inspiracija za potpuno drugačije i posebno proljetno vjenčanje.

Mladenka Lee odabrala je jednostavnu i elegantnu vjenčanicu za svoj poseban dan. Bijela, svilena, duga haljina sa čistim linijama i decentnim izrezom na leđima savršeno se uklopila u minimalistički vibe intimnog vjenčanja. Osim što su dominirali na stolu, narcisi su bili vješto oblikovani u zadivljujuću instalaciju i poslužili kao njen vjenčani buket.