Romantično i uglađeno

Popularne palete boja za vjenčanja 2024. godine

Autor: Žene.ba
Foto: Ilustracija

Od živahne Pantonove boje 2024. godine ''Peach Fuzz'', do suptilnijih bronzanih i nijansi pistacija koje dominiraju modnim pistama ove godine, najaktuelnije palete boja za vjenčanja pružaju obilje inspiracije za svaki stil svadbe.

Bez obzira da li stil vašeg vjenčanja naginje minimalističkom i modernom ili prema romantičnijem, razigranom tonu, nedvojbeno ste razmišljali o raznim načinima da unesete boju za vaš poseban dan. Bilo da se radi o jednostavnim, prigušenim tonovima ili klasičnim bijelim i neutralnim tonovima, odabir palete boja za vaše vjenčanje provlačit će se kroz svaki detalj vašeg vjenčanja.

Easy Weddings donosi nekoliko ideja koje trebate razmotriti ako ste u procesu odabira palete boja za vjenčanje.

Rustikalne i neutralne boje

Bijela, krem, boja slonovače, nježno siva i druge neutralne boje dugo su dominirale na vjenčanjima. Sa druge strane, rustikalnim stilom koji postaje najpopularniji stil vjenčanja u 2024. godini, ne čudi da nijanse zelene boje postaju favorit. Rustikalna mjesta u velikoj mjeri imaju drvene materijale i seoski ambijent, s kojim se neutralne i zelene boje stapaju i osvjetljavaju prostor.

Moderna priča u bijeloj boji

S druge strane spektra, bijele i neutralne boje čest su odabir za parove koji naginju moderno-minimalističkom stilu za svoje vjenčanje. Tu su češća korištenja dramatičnih kontrastnih naglasaka, poput crne i metalik boje, koji zajedno čine perfektnu romantičnu priču.

Romantična i razigrana roza boja

Roza je dugo bila popularna boja vjenčanja, iako nijanse variraju. Trenutačno su veliki tonovi rumenila i gline. Također smo 2023. vidjeli predstavu vruće ružičaste boje, koju smo svi viđali posvuda nakon što je Barbie stigla u kina. Oni koji traže razigraniji pristup mogli bi donijeti ružičastu vjenčanicu ili cvjetnu odjeću s različitim nijansama roze.

Tropske boje vjenčanja

Tropska odredišta su popularnija nego ikad, a mnogi mladenci se odlučuju na daleka putovanja na Fidži, Bali, Tajla i druga odredišta širom svijeta. Taj porast broja vjenčanja na takvim destinacijama donio je novi val tropskih nijansi. Razmislite o svijetlo koraljno ružičastoj, akvamarin, smaragdnozelenoj i zlatnim tonovima zalaska sunca.