U predivnoj vjenčanici

Udala se bivša Miss Universe Olivia Culpo

Autor: Žene.ba
Udala se bivša Miss Universe Olivia Culpo
Foto: Instagram

Olivia Culpo, nekadašnja Miss Universe koja je sada uspješna modelka, glumica i influencerica, nedavno se udala za Christiana McCaffreya, zvijezdu NFL-a.

Par je izmijenio zavjete u prekrasnom Watch Hillu, a Olivia je zablistala u jednostavnoj, ali raskošnoj vjenčanici Dolce&Gabbana. Vjenčanje je uslijedilo godinu i dva mjeseca nakon što su objavili zaruke, što je javnost doznala nakon četiri godine njihove veze.

Olivia je opisala svoju vjenčanicu kao bezvremensku, elegantnu i pokrivenu, te je izrazila kako je željela da komplementira njenu ljepotu bez da je nadmašuje. Par je u vezi od 2019. godine, a Olivia je svoju sreću podijelila s fanovima na Instagramu kad je objavila zaruke u aprilu prošle godine.

Njihova veza je često bila tema u Olivijinom reality showu „Culpo Sisters“, gdje je sa sestrama Sophia i Aurorom otvoreno razgovarala o svojoj želji za brakom i osnivanjem porodice.

Unatoč izazovima s endometriozom, Olivia je istakla svoju želju za majčinstvom i srećom što je sada udata za osobu koju smatra svojim najboljim prijateljem. Christian McCaffrey, uspješan sportaš, dobio je mnoge pohvale i nagrade u NFL-u, dok je Olivia nastavila graditi svoju karijeru u modi, glumi i kao influencerica nakon osvajanja titule Miss Universe 2012.