wedding aesthetic

Vjenčanje iz snova: Inspiracija u boho stilu

Autor: Žene.ba
Vjenčanje iz snova: Inspiracija u boho stilu
Foto: Instagram

Kroz Instagram putujemo svijetom, a ovaj put smo naišli na vjenčanje koje nas je osvojilo svojom kombinacijom boho šika i raskošne estetike. Sama lokacija, australsko imanje Beechmont Estate, očarava svojim prekrasnim zelenim površinama, dok se boho, minimalistički dekor savršeno uklapa u romantičnu atmosferu. Vjenčanje Deana i Bek pruža inspiraciju koju jednostavno ne možemo zanemariti.

Beechmont Estate je pravo čarobno mjesto za vjenčanje iz snova, s prostranim zelenim površinama i impresivnim pogledom koji oduzima dah. Svaki kutak ovog imanja odiše historijskim šarmom i elegancijom, stvarajući nezaboravnu pozadinu za poseban dan. Dekoracije poput drvenih stolica sa delikatnim svilenim mašnama i niskih cvjetnih aranžmana u središtu, savršeno se uklapaju u boho estetiku.

View this post on Instagram

A post shared by Dean Warren (@deanwarren_)

Savršenstvo u off-white

Mlada je zablistala u tilu off-white nijanse s delikatnim volanima i rukavicama, remek-djelo poznate dizajnerice Vere Wang. Njezin valoviti rep, prekriven dugim veom, dodatno je naglasio njezinu ljepotu. Kombinacija decentne šminke i bisernih naušnica upotpunila je njezin zavodljiv izgled za taj poseban dan, prenosi Journal.

View this post on Instagram

A post shared by BEK WARREN (@bekwarren)

View this post on Instagram

A post shared by Dean Warren (@deanwarren_)