elegancija i luksuz

FOTO Pronađite inspiraciju za uređenje trpezarije: Drvene ili platnene stolice

Autor: Žene.ba
FOTO Pronađite inspiraciju za uređenje trpezarije: Drvene ili platnene stolice
FOTO: Instagram

Odabir pravih stolica za trpezariju može značajno utjecati na cjelokupni ugođaj prostora.

Dok su drvene stolice klasičan izbor koji unosi toplinu u interijer, platnene stolice mogu dodati sofisticiranost i luksuz. Pogledali smo kako ovaj prostor dizajniraju pravi interijer entuzijasti i insajderi i pronašli inspiraciju koja će zasigurno i vama pomoći da donesete odluku koje su stolice idealan izbor za vaš dom.

View this post on Instagram

A post shared by YASMIN (@yas.wyatt.home)

Drvene stolice: Toplina i prirodni šarm

Drvo je materijal koji donosi neusporedivu toplinu i karakternost u svaki prostor. Savršeno se uklapaju u različite stilove interijera, od rustikalnih i tradicionalnih do modernih i minimalističkih. Prirodni izgled drva može stvoriti osjećaj ugode i domaće atmosfere, donosi Bonjour.ba

View this post on Instagram

A post shared by YASMIN (@yas.wyatt.home)

Osim estetskih prednosti, drvo je i iznimno izdržljivo. Kvalitetne drvene stolice mogu trajati generacijama, a s vremenom dobivaju patinu koja dodatno povećava njihovu ljepotu.

View this post on Instagram

A post shared by MATILDA BLOM (@decobyblom)

Platnene stolice: Elegancija i luksuz

Platnene stolice u krem bijeloj boji s teksturiranom površinom donose sofisticiranost i profinjenost u blagovaonicu. Krem bijela boja je neutralna i lako se uklapa u različite stilove interijera, a s njima ćete s lakoćom interpretirati skandinavsku estetiku u svom domu. Tekstura platna dat će blagovaonici slojevitost i luksuzan izgled. Platnene stolice čest su izbor zbog udobnosti i elegantnog dizajna koji može unaprijediti izgled čitavog prostora.