odgoj na kraljevski način

Kate Middleton ima 'tajnu šifru' za situacije kad je princ Louis nestašan

Autor: Žene.ba
Kate Middleton ima 'tajnu šifru' za situacije kad je princ Louis nestašan
FOTO: Page Six

Nije tajna da princ Louis zna biti pomalo nestašan na kraljevskim događajima. To je zapravo sasvim razumljivo, jer javni izlasci mogu biti predugi i, budimo iskreni, previše dosadni za jednog živahnog šestogodišnjaka.

Upravo u takvim trenutcima dolaze do izražaja roditeljske vještine Kate Middleton. Ona navodno ima asa u rukavu – tajnu rečenicu, šifru od četiri riječi koja je primjerena Louisovoj dobi i on ju može razumjeti, piše miss7mama.24sata.hr

Ta rečenica, u slobodnom prijevodu, zvuči otprilike ovako: „Uzmimo pauzu.“ Iako bismo mi možda prije rekli „Hajdemo se malo odmoriti“ ili „Hajdemo napraviti pauzu.“ U originalu je „Let's take a break.“ Nije nametljivo, nije prijetnja, ali je strogi i odrešiti poziv.

Mnogi još uvijek pamte proslavu platinastog jubileja kraljice Elizabete u junu 2022. godine kada je Louis prisustvovao koncertu sa svojim djedom i bakom, roditeljima, braćom i sestrama. Bilo mu je teško sjediti tako dugo. Iz dosadne i možda ljutnje što mora tamo sjediti, princ Louis isplazio je jezik, i to prema svojoj mami, Kate. Mnogi su tada hvalili Kateinu mirnu, staloženu i odlučnu reakciju.

Upravo je tada princeza od Walesa navodno izvukla svoje tajno oružje i izgovorila tu rečenicu: „Uzmimo pauzu.“ Tako je na nježan, majčinski način Louisu dala do znanja da je otišao predaleko – ona je čvrsta, ali u isto vrijeme nježna.

Osim mame Kate, nestašni princ Louis vrlo dobro reagira na svoju sestru Charlotte, koju sluša. U više su navrata pouzdani izvori govorili kako je upravo Charlotte ta koja drži princa pod kontrolom kad je potrebno.