Ko je majka Brada Pitta i zašto ne podnosi bivšu snahu Angelinu Jolie

Brad Pitt je upravo osvojio nagradu Akademije za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu “Bilo jednom u Hollywoodu”, piše Yourtango.

I dok su se neki ljudi pitali hoće li na dodjelu nagrada doći s bivšom ženom, Jennifer Aniston, drugi su bili uvjereni da će, ipak, doći u pratnji svoje mame, Jane Ette Pitt.

Kako se pokazalo, pratnja mu je ipak bila njegova menadžerica, Cynthia Pett-Dante, ali to ne znači da mama nije imala posebno mjesto u njegovom srcu.

U posljednje vrijeme Bradu zaista nije lako. Njegov razvod i borba za skrbništvo nad djecom, s Angelinom Jolie, zahtijevala je mnogo napora i drame, ali njegova mama ga je cijelo vrijeme podržavala. Kako se čini, ona duže vrijeme nije bila zadovoljna svojom snahom, Angelinom.

Izvor blizak porodice rekao je za jedne novine: “Jane je tvrd kamen i nikada neće oprostiti Angelini kroz šta je sve njena porodica prošla, osobito zato što jedva viđaju djecu otkad su Brad i ona objavili da se razvode”.

Naravno, nije u redu odvajati djecu od bake i djeda, ali kada je u pitanju Angelina Jolie, ništa nas ne može iznenaditi. Ipak, ovo su razlozi koji se navode kao dokaz da Jane ne podnosi bivšu ženu svog sina:

1. Vjeruje se da Jane Pitt nikada neće oprostiti bivšoj snahi Angelini Jolie

Jane Pitt (80) krivi Angelinu jer je uništila život njenog sina i nikada joj neće oprostiti što ga je tretirala na okrutan i manipulativan način.

Pitt jedva ima nekakav odnos sa svojom djecom otkad su se razveli i njegova mama ne želi dopustiti da se to nastavi.

2. Kod nje ne prolazi to što Angelina “glumi” brižnu mamu

Angelina u javnosti sebe prikazuje kao brižnu mamu. Međutim, iza scene postoji i druga strana priče.

Sudeći prema jednom izvoru, Angelina svu djecu želi samo za sebe i postala je veoma osvetoljubiva.

“Ona je izgubila vezu sa stvarnošću. Njen bijes i sebičnost postaju sve jači. Čak je zvala ljude u 2 ujutro da se svađa”, kaže izvor blizak paru.

3. Baka Pitt želi intervenirati

Jane Pitt je spremna održati lekciju Angelini Jolie, ali njen sin ne želi da se ona miješa.

“Brad je preklinjao svoju majku više puta da se ne suočava s Angelinom, ali ona je želi pogledati u oči i održati joj lekciju. Krivi je za to što je uništila život njenog sina i želi dobiti neke odgovore”, kaže jedan izvor, prenosi Klix.

4. Brad i Angelina imali su izuzetno skup razvod

Kada je sve rečeno i učinjeno, Brad Pitt bi mogao biti lakši za oko 100 miliona dolara kada se zbroje svi detalji razvoda i borbe za skrbništvo.

To, također, nije ugodno njegovoj mami.

5. Detalji borbe za skrbništvo nisu potvrđeni

Iako je Jane Pitt sigurno bila podrška svom sinu tokom razvoda i borbe za skrbništvo, nigdje ne postoji službena potvrda o tome da se ona želi suočiti s Angelinom.

Ipak, može se pretpostaviti da budući da je Brad bio spriječen viđati djecu, nije ih viđala ni njihova baka. To je sasvim dovoljno za izazvati bijes.

Žene.ba