Alyssa Milano

Istražite luksuzni apartman koji je slavna glumica odabrala za proslavu 15. godišnjice braka

Autor: Žene.ba
Foto: Instagram

Glumica Alyssa Milano, poznata po ulogama u serijama "Čarobnice" i "Melrose Place", proslavila je svoju petnaestu godišnjicu braka sa suprugom Davidom Bugliarijem, menadžerom agencije za talente, na elegantan način u Meksiku.

Za svoj romantični izlet supružnici su odabrali ekstravagantnu Sakyü suite vilu, uređenu u minimalističkom japanskom stilu, koja se nalazi u sklopu rezidencije "Nobu Los Cabos", čije se cijene kreću od tri hiljade dolara na dan, a nalazi se u omiljenom meksičkom odmaralištu Cabo San Lucas.

Na raspolaganju su imali čak tri spavaće sobe s privatnim bazenom, a glumica je svoje dojmove podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama.

"Idealno mjesto za romantične parove, mljac, apsolutna perfekcija za kraći ili duži boravak, može i s familijom. Topla preporuka", napisala je glumica koja je pohvalila i gostoljubive domaćine i poslugu, a u posebnom sjećanju su joj ostali vrhunski pripremljeni obroci i fantastični kokteli.

"Imali smo svog kuhara i sobara na raspolaganju 24 sata dnevno, sva sreća da smo na put otišli s prijateljima s kojima je zabava bila zajamčena. S njima se nismo mogli prestati smijati", dodala je glumica.

Alyssa Milano i David Bugliari na raspolaganju su imali i jacuzzi, privatni gym, sobu za masažu, hidroterapiju i relaksaciju, te prekrasno uređeni vrt s roštiljem, a u galeriji pogledajte i ostale fotografije luksuzne vile.

Glumica i menadžer upoznali su se na jednom partyju 2007., a zaručili su se u decembru iduće godine. Vjenčanje i svadbu organizovali su u njegovoj kući u New Jerseyju 15. augusta 2009., a u braku imaju dvoje djece. Njihov sin Milo Thomas u augustu će proslaviti 13. rođendan, a kćerka Elizabella Dylan u septembru - deseti.